Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Pią Lis 30, 2012 5:17 pm Temat postu: WItam wszystkich serdecznie
Witam. Dzis dołączyłam do Was ponieważ szukam wszystkiego co może mi cos podpowiedzieć i doradzić. Otóż kiedyś w dzieciństwie miałam problem bo kilka razy złamałam sobie nogę... lek nie zrobili mi zadnych badań tylko ni z gruchy ni z pietruchy napisali mi ze mam wrodzoną łamliwośc kosci. Przestałam się łamac juz w wieku 6 lat. Łącznie miałam 5 złamań moje twardówki mają kolor błekitny....od tego czasu nic mi sie nie dzieje nawet po kilkakrotnym upadku. Powiedzcie mi, moze z własnego doświadczenia czy decydując sie na ciąże skazuje moje dziecko na wrodzoną łamliwośc kości???
pozdrawiam wszystkich serdecznie i z góry dziekuję za powazne podejscie do mojego problemu.
Powrót do góry
tyveri
Wysłany: Czw Sty 10, 2013 10:20 am Temat postu:
Łamanie gnatów nie jest zdrowe! To mamejstwo i niedoyebstwo! Niedopały tylko maja uszkodzenia własnego ciała! Obdukcja jest dla frajerów! Cwaniak jest zawsze zdrowy i pełen sił witalnych! Frajerki sa głupie! Cwaniaczki to d00peczki najlepsze! Nie usuwać mnie! Jestem troll i leń!
Powrót do góry
kokarda
Wysłany: Sro Kwi 17, 2013 3:04 am Temat postu:
Nie skazujesz:) prawdopodobieństwo choroby u dziecka 50%.
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Genetyka
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1