Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
m4dz14
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Paź 09, 2012 7:31 pm Temat postu: wkładka wewnątrzmaciczna |
|
|
Hej mam 22 lata nie rodziłam jeszcze i ginekolog zaproponowała mi założenie wkładki złotej , słyszałam ze zakłada się ja tylko dla kobiet które rodziły ale lekarka zapewniła ze dla nieródek także się zakłada , uważa ze jest to lepsza metoda niż tabletki hormonalne . Czy jest tutaj jakaś kobieta która ma założoną wkładkę i również nie rodziła ? . Wypowiadajcie się na temat wkładki ( te kobietki które rodziły i nie )
Zapoznaj się z REGULAMINEM Forum!!!
Post zmodyfikowałam, aby był zgodny z REGULAMINEM.
nowicjuszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Paź 14, 2012 2:05 am Temat postu: |
|
|
Skoro nikt nie odpowiedział, oznacza to, że nikt nie ma w tym temacie doswiadczenia, w czasie w ktorym Ty na Forum jestes. Nie poganiaj userow, bo to sie mija z celem.
Co do tematu. Osobiście jestem przeciwna zakładania nieródkom wkładek wewnątrzmacicznych. Mimo wielu zalet stosowania takiej wkładki, wady moim zdaniem sa duzo bardziej decydujące. Co innego u kobiety która już ma potomstwo, a co innego u kobiety ktora go nie posiada i byc może w przyszłości będzie chciała je miec. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
m4dz14
|
Wysłany: Nie Paź 14, 2012 10:13 am Temat postu: |
|
|
ginekolog mi mówiła ze założy mi jakaś mala wkładkę właśnie dlatego ze jeszcze nie rodziłam jest to lekarz z wieloletnim doświadczeniem i leczę się u niej od 5 lat wiec myślę ze ona wie co robi. Chciałam się tylko dowiedzieć co czuja kobiety w trakcie użytku wkładki i po jej wyjęciu . Pozdrawiam.
Dodano po 1 minutach:
a i przepraszam za te naganianie wątku jestem tu nowa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kotti
|
Wysłany: Sro Lis 18, 2015 11:43 pm Temat postu: |
|
|
masakra, w życiu bym się na to nie zdecydowała, lepiej zastanów się dwa razy.... no chyba, że już za późno |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|