Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Powerade
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Paź 26, 2006 7:47 pm Temat postu: [wnętrze pochwy] i ból..... |
|
|
Otóż jakiś czas temu (z miesiąc) robiłem dziewczynie paluszkiem ....... i pod koniec włożyłem go odwrotnie tzn zgiął mi się w dół (ona leżała na plecach) i poczułem jakiś dziwny opór a ją zabolało.....
Dziś chciałem włożyć normalnie go i czułem coś czego wcześniej tam nie było tzn jest jakiś taki dołek zaraz po wejściu a potem jakby garb i niemożna zabardzo wsunąć palca a ją boli.... oco może chodzić? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sb
|
Wysłany: Pią Paź 27, 2006 7:37 pm Temat postu: |
|
|
niewykluczone jest ze cos jej tak nadruszyles...ale musialbys byc przy tym malo delikatny,a tego nie racze oceniac
jak zawsze tak i tu trzeba zalecic wizyte u lekarza skoro ja boli.niech zbada to klinicznie, jesli cos jest nadruszone,napuchniete itp to an pewno to pozna |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sb
|
Wysłany: Pią Paź 27, 2006 7:39 pm Temat postu: |
|
|
doczytalam ze to bylo z miesiac temu...troche dlugo,musialoby to byc pwoazne uszkodzenie zeby po takim czasie sie nie zagoilo...chyba ze bylo wciaz naruszane przez stosunek czy piszeczoty,ale to juz wteyd powinna ja bolec |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Powerade
|
Wysłany: Pią Paź 27, 2006 9:40 pm Temat postu: |
|
|
postanowiłem narysować jak ja to czuje że tam wygląda w środku:
---- edit by Paweł:
Nie no, rysunek za wielki, narysowany no przepraszam bardzo ale jak w przedszkolu, może lepiej znaleść gdzieś tablicę anatomiczną i tam zaznaczyć Twój rysunek usuwam.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|