Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
bonek89
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Maj 12, 2013 4:30 pm Temat postu: wpadka czy zludzenia? |
|
|
witam!!! potrzebuje informacji....wszedzie pisza co innego..... otoz mialem sytuacje....imprezka...odciecie od swiata wiadomo za duzo %%%%% no i myslalem ze to sen ale okazalo sie prawda :oops:obudzilem sie wiec mianowicie do niczego nie doszlo ale ona jest w ciazy!!!
nie chcial mi stanac wiec poszedlem do toalety sie zmasturbowac (tylko wytarlem) heh wytrysk ok wszystko jak powinno na miejscu po powrocie pieszczotki bla di bla no i postanowilem sprobowac jeszcze raz no niestety znow mi nie stanal ale wszedlem w nia z 2-3 razy moze z 3cm czy jest w takim wypadku mozliwosc zaplodnienia???? dodam jescze ze miala dni plodne(chyba) to bylo dzien moze dwa przed okresem!!!!!
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pasta
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 31 podziękowań w 31 postach
|
Wysłany: Pon Maj 13, 2013 8:57 am Temat postu: |
|
|
Chyba raczej złudzenia;) A tak serio, to zrobiła test ciążowy, że jest w ciąży? Może nie pamiętasz wszystkiego do końca, a może część spermy utkwiła na penisie, który potem w niej wylądował? Taką drogą mogła zostać zapłodniona, czasem ludzie starają się latami i dziecka nie mogą mieć a czasem wystarczy trochę spermy, silny plemnik i z takiej sytuacji jest to możliwe... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
bonek89
|
Wysłany: Wto Maj 14, 2013 2:12 am Temat postu: |
|
|
Bardzo bym chcial zeby to byly zludzenia..... w ciazy jest napewno bo z brzuchem lata...no to na bank jest w ciazy tylko teraz powstaje pytanie z kim ?no pamietam raczej cale to zajscie.....to czyli mozliwosc jest ze to jest moje? no to pieknie
Dodano po 8 godzinach 53 minutach:
jest ktos w tym towarzystwie kto zaglada jeszce na te forum????Ludzie piszcie !!!!!!!!!!!!!!
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Maj 14, 2013 10:07 pm Temat postu: |
|
|
przed okresem w ciaze sie nie zachodzi,.
a widziales ja z brzuchem czy tylko slyszałes plotki?
wg mnie To nie Ty jestes ojcem. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
bonek89
|
Wysłany: Sro Maj 15, 2013 2:29 am Temat postu: |
|
|
widzialem no dobra jak sie nie zachodzi w ciaze przed okresem to co sie robi ??? hehehe dobra to teraz mi powiedzcie w jakim czasie wystepuja dni plodne? przed okresemm czy po okresie ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|