Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
shadow-rox
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Lis 28, 2009 8:59 pm Temat postu: Wpływ obrzezania na wygląd penisa? |
|
|
Nie wiem czy umieszczam to w odpowidnim dziale, ale: Pytanie kieruje głownie do kobiet. Co sądzicie o obrzezaniu? Jakiego "przyjaciela" wolicie? Jaki bardziej się Wam podoba z czy bez Pozdrawiam.
---edit by Wind_of_hope---
temat przenosze w odp miejsce. prosze nadawac tytuly tematom bardziej sugerujace problem
a ja zmieniłam trochę tytuł tematu, bo jest temat o obrzezaniu w dolegliwościach intymnych ale tutaj chodzi nie o strone medyczną
emilka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Lis 29, 2009 12:12 am Temat postu: |
|
|
To ma raczej wzgledy medyczne niż estetyczne. Co za różnica..Jak sie kocha to jest wszystko jedno.
Jeśli jest stulejka,często zdarzają się infekcje, przeszkadza Ci ona w czynnościach fizjologicznych, to należałoby ja zoperować.
Musisz tylko pamiętać, że po zabiegu Twoje doznania sie zmniejszą... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
shadow-rox
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lis 29, 2009 1:28 am Temat postu: |
|
|
Nie chodzi to w żadnym wypadku o mnie i mojego chciałem się dowiedziec jakie jest Wasze zdanie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Lis 29, 2009 2:02 am Temat postu: |
|
|
Ja nie wnikam czy o Ciebie i Twojego czy nie Tak było mi po prostu łatwiej pisać....
Mam juz troszke dosyć bezosobowego lekarskiego tonu _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|