Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
writerka
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sty 24, 2009 1:02 am Temat postu: Wrażliwość na zapachy i nietylko |
|
|
Witam.
Kilka tygodni temu zauważyłam że bardzo drażnią mnie różne zapachy począwszy od perfum, chemikaliów, jedzenia skończywszy na zapachu z ust ludzi mnie otaczających. Do tego doszedł dziwny okres(jednego dnia jest drugiego niema i tak przez 10 dni), problemy z żołądkiem, piekielna zgaga(na którą nic nie pomaga), zmęczenie a nawet przestały mi smakować posiłki które do tej pory uwielbiałam. Od 1,5 roku staram się o dziecko więc podejrzewałam że wreszcie nadszedł ten upragniony dzień. Niestety test ciążowy rozwiał moją nadzieję. Co mam robić? Co to może być?
Jeżeli źle umieściłam temat proszę o przeniesienie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sob Sty 24, 2009 10:45 am Temat postu: |
|
|
Writerka Po ilu dniach robilas test? Test powinnas robic ok 12-14 dni od stosunku. Byc może zrobiłaś test za wcześnie. Radze powtorzyć test, lub też zrobić test z krwi. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
writerka
|
Wysłany: Sob Sty 24, 2009 1:46 pm Temat postu: |
|
|
Od ostatniego stosunku minęło około 7 dni jak zrobiłam test. Ale jest jeszcze jeden problem choruję na Zespół Policystycznych Jajników i z tego co wiem jest niewielka szansa na zajście w ciąże. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sob Sty 24, 2009 2:19 pm Temat postu: |
|
|
Niewielka ale nigdy nic nie wiadomo. Radze zrobic test 12-14 dni po stosunku. Zycze powodzonka i trzymam kciuki _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
writerka
|
Wysłany: Sob Sty 24, 2009 2:58 pm Temat postu: |
|
|
Ok zrobię więc za kilka dni a wtedy się podzielę nowiną. Dziękuję za odpowiedzi.
Pozdrawiam.
dodano Wto Lut 10, 2009 12:40 am
Ehhh...niestety w ciąży nie jestem Sad Co prawda testu nie zrobiłam bo zapomniałam Embarassed ale wczoraj dostałam okres(albo coś przypominające okres bo u mnie z tym okresem to jest tak jakoś dziwnie jak już pisałam). Ale problem dalej tkwi w tym że wrażliwość na zapachy i tak zwane zachcianki(np.: od 2 tygodni namiętnie wciągam każdą ilość lodów szczególnie późno wieczorem i ciągle jem jajka sadzone) ciągle mam. Czy te objawy mogą oznaczać coś innego? ehhh...chyba będę musiała się zmusić i pójść do lekarza.
Jak chcesz coś dodać, użyj opcji zmień. Znajduje się w prawym górnym rogu każdego Twojego posta
Posty połączyłam / nowicjuszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|