Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Halinka098
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Maj 30, 2018 2:48 pm Temat postu: |
|
|
Najlepiej to umów się na wyzytę przez ranking.abcZdrowie.pl ale sprawdz najpierw który denstysta specjalizuje się w wybielaniu. Myślę, że tę sprawę można szybko załatwić. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Angelikaa2
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Lilianka
|
Wysłany: Czw Sty 17, 2019 10:57 pm Temat postu: |
|
|
do wybielania zebow moge z wlasnego doswiadczenia polecic nakladki iWhite, uzywalam i jestem baaardzo zadowolona, mozna je dostac w drogeriach czy aptekach, cena jak na taki efekt bardzo przystepna |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kate123
|
Wysłany: Czw Lut 14, 2019 9:50 am Temat postu: najpierw wybielanie a potem implanty |
|
|
chyba najlepszym wyborem będzie wybielic zeby a potem do nich dopasowac odpowiedni kolor implantu jak moge cos polecic to na implanty zdecydowalabym się w Scadinavian Clinic bo robia chyba najlepiej w calym Krakowie, nie wiem jak u nich z wybielaniem bo tam nie robilam ale na pewno tez maja w ofercie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
caroline94
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
maggyzet
|
Wysłany: Czw Lut 21, 2019 6:31 pm Temat postu: |
|
|
Dzieki! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jacol87
|
Wysłany: Pon Kwi 01, 2019 1:21 pm Temat postu: |
|
|
Ja się boję tych specyfików aptecznych czy drogeryjnych na wybielanie zębów. Byłem na profesjonalnym wybielaniu zębów w gabinecie Allecoudent w Poznaniu. Stomatolog najpierw sprawdził stan zębów, wyleczył ubytki (nie można wybielać zębów niezaleczonych!), a następnie zrobił odlew i wybrał odpowiednie stężenie środka wybielającego, aby nie uszkodzić mi szkliwa. Po 2 tyg. nakładania żelu na zęby, mam piękny, biały i naturalny uśmiech |
|
Powrót do góry |
|
|
|
bemka
|
Wysłany: Pon Lip 15, 2019 9:18 am Temat postu: |
|
|
Pewnie masz rację ja specyfików też nie kupuję ale dobrą wybielająca pastę zawsze mam pod ręką, ostatnio kupiłam prawdziwą rewelację bo SPLAT Professional ULTRACOMPLEX wybiela ale jest jednocześnie bardzo delikatna, poza tym ma w składzie Hydroksyapatyt który zmniejsza wrażliwość zębów. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Irminak
|
|
Powrót do góry |
|
|