Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
xx2x Gość
|
Wysłany: Pon Mar 13, 2006 8:24 pm Temat postu: |
|
|
Szukałem , szukałem i nic nie znalazłem. Może mi ktoś udzielić odpowiedzi na pytanie - ile mogą przeżyć plemniki poza drogami rozrodczymi ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Mar 13, 2006 8:49 pm Temat postu: |
|
|
Owszem jest takie pytanie i jest na nie udzielona odpowiedzi.
Uprzedzam że kolejne posty tym samym będe kasował. Rusz sie troche a nie wymagaj książe żeby Ci wszystko pod nos poddano |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Wto Mar 14, 2006 2:08 pm Temat postu: |
|
|
no ja mam podobny problem kilka razy dotknolem czlonkiem ale nei weszlem w nia a wytrysk bylu gdzies ze 40 minut po tym wiec nie ma sie czego bac ? z czego co czytal to kropelkowanie wystepuje chile pzred wytryskiem . |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Mar 14, 2006 2:34 pm Temat postu: |
|
|
Tak dobrze czytałeś
nie przedzsadzajmy 40 min to kupa czasu, a w kropelowaniu chdzi o góra 10 sekund (to i tak naprawde długo) zazwyczaj jest to pare sekund przed (ciężko to czasowo okreslić).
Więcej spokojo oraz uważania na przyszlość. Może mniej będzie w tedy romantyczności i
ekspresji ale puźniej spokojne dni - wedlug mnie gra warta świeczki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Czw Mar 30, 2006 3:21 pm Temat postu: |
|
|
a ja mam takie pytanie zawsze gdy cos robimy z moja kobieta to z mojego czlona wycieka troche jakiegos plynu nie chodzi mi tu ze tuz pzred wytryskiem tylko gdy do tego wytrysku jkest dakleko ? co to jest jak nie zluz mocz spperma ? to ejst takie przezroczyste nei mam pojecia co to moze byc prosze o odp ! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Lena
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 04, 2006 2:09 pm Temat postu: |
|
|
a ja,zalozycielka tego tematu, nie bede w ciazy w najblizszym czasie wiec moje watpliwosci i strachy zostaly rozwiane:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sro Cze 07, 2006 11:11 pm Temat postu: |
|
|
ja mam takie pytanie. jesli kochalem sie z moja dziewczyna (w prezerwatywie), po skonczeniu poszedlem ladnie umyc penisa i po kilku / kilkunastu minutach zaczelismy znowu to jest mozliwosc zeby zaszla w ciaze? Pytam bo czasem po orgazmie wydziala mi sie odrobina jakiegos plynu. Z gory dziek iza odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sro Cze 07, 2006 11:13 pm Temat postu: |
|
|
aha oczywiscie zaczelismy drugi raz bez gumki, gdyby nie to wogole by nie bylo tego pytania |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mag Gość
|
Wysłany: Sro Sie 09, 2006 3:39 pm Temat postu: ... |
|
|
czy jezeli podczas dni plodnych doszlo do penetracji ale nie do wytrysku to jest mozliwe zajscie w ciaze?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|