Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wygląd warg sromowych

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Wto Lip 28, 2009 3:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ola_krk_nh
nie ma człowieka, który miałby wszystko równe i symetryczne.
jedne kobiety mają większą od drugiej pierś, inne krzywe bardziej wystające biodro, jeszcze inne mają różny wygląd warg sromowych.
według mnie wszystko jest ok Wink nawet ten brązowy kolor.
co do śluzu- ile masz lat? może organizm jest jeszcze trochę oszołomiony burzą hormonalną i stąd nadmierne jego wydzielanie.
poza tym warto zawsze stosować wkładki:) po co się potem krępować Wink

jeśli jednak to Cię bardzo niepokoi idź do ginekologa i poproś o wytłumaczenie i rozwianie obaw.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
fasolka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Wto Lip 28, 2009 9:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja niestety tez mam ten problem ze mam bardzo duzo sluzu na codzien. I nie lubie uzywac wkladek bo to dla mnie niekomfotowe, mam wrazenie ze mi sie ----- odparza, no moze nie doslownie ale nieprzyjemne. Do tego po jakims czasie ten sluz zaczyna nieładnie pachniec :/ dlatego tylko uzywam discreet ktore pachna i sa przewiewne, bo mam wrazenie ze ten nadmiar sluzu az sie kisi a nie jest to zwiazane z rzadkim zmienianiem wkladki. No i tez ciagle brudze bielizne i tez mi sluz zasycha. Uzywam wkladek wtedy tylko kiedy wiem ze sie spotkam z chlopakiem i wtedy zaraz przed spotkaniem ja wyciagam.
A tak wlasciwie to co ile powinno sie zmieniac wkladke higieniczna? bo na tamponach jest napisane, a na wkladkach nie, a wg mnie by to jakos ulatwilo, zapamietalo sie, bardziej mobilizowalo do zapamietania o wkladce i jej zmianie itd.
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Sro Lip 29, 2009 7:52 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja zmieniam w zależności od potrzeby.
czasem 2-3 razy dziennie a czasem w ogóle- tzn jak rano założę to wieczorem ją wyrzucam. Wink
pewnie dlatego na wkładkach nie jest napisane, że wkładkę możesz zobaczyć- i jak jest brudna to ją po prostu wymieniasz. a tampona nie zobaczysz . Wink

PS. ja na noc wkładek nie używam. noszę luźną przewiewną bieliznę.
i jak dotąd nie nabawiłam się żadnego paskudztwa. tj. grzybicy czy infekcji.
Powrót do góry
kasiulekkk

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lip 29, 2009 5:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moje wargi tez sa jakies dziwne.. te wewnetrze sa bardzo duze i takie jakby pomarszczone, maja brzydki kolor i bardzo wystaja... czasem nawet mnie bola jak zaloze koronkowe stringi i dżinsy bo sie ociaraja.. a śluz - tez mam go duzo, nie z podniecenia, po prostu sie go tyle leje... bielizne mam brudna prawie zawsze ale do tego sie juz w sumie przyzwyczailam.

ale tych warg sie bardzo wstydze... nigdy nie pozwalam chlopakowi patrzec bo boje sie ze to go obrzydzi :(
Powrót do góry
carboczar

Wysłał podziekowań: 3
Otrzymał 193 podziękowań w 189 postach

PostWysłany: Sro Lip 29, 2009 6:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kasiulekkk
Masz najzupełniej normalne wargi sromowe.zdarza się często że te wew. są większe od zew.i nie jest to żadna patologia.Czasem są tak duże że nie które panie robią sobie zabiegi zmniejszające ale nie ma takiej potrzeby.Nie jest to żadna wada(kształt czy wygląd,po prostu są rożne wargi sromowe) i nie ma się czego wstydzić.
wind_of_hope
Moderator

Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Lip 29, 2009 7:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak facet kocha to niewazne czy wargi sa małe czy ogromne Smile kocha Cie taka jaka jestes i nie powinnas sie tym martwic Smile

Powrót do góry
fasolka
Przyjaciel forum

Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Sro Lip 29, 2009 7:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mialam identyczna sytuacje jak kasiulekkk ale w koncu zaakceptowalam moja duza ilosc sluzu i moje wargi sromowe i jestem teraz szczesliwa posiadaczka "fartuszkow" "motylkow" czy jak je tam ludzie nazywaja ;p
kasiulekkk

PostWysłany: Czw Lip 30, 2009 10:44 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki dziewczyny troche mnie uspokoilyscie bo juz myslalam ze cos ze mna nie tak :) ale to nie zmienia faktu ze ciagle sie ich wstydze :( chlopak ciagle mi mowi zebym sie nie wstydzila ale ja jakos nie moge... :(
Powrót do góry
Ola_krk_nh

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Wto Sie 04, 2009 3:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki Gosia85 Smile.
Kasiulekkk - ja tez sie wstydze Sad. I mam tak ze jedna ładna normalna a druga warga taka wystajaca pomarszczona .. ;/ Moze i nie jest z nami cos nie tak itd...ale ładne to wg mnie wcale nie jest Sad
Powrót do góry
pati4444

PostWysłany: Pon Kwi 19, 2010 2:01 pm    Temat postu: wargi sromowe mniejsze Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak uważacie czy jest to strasznie dziwne gdy jedna warga sromowa mniejsza ma ok 3 cm a druga ma ok 1 cm . Bardzo prosze napiszcie co o tym myślicie bo ja się bardzo tego wstydzęSad
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 4 z 5