Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

wylatuje po .....

Idź do strony 1, 2  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
monika26

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Sty 07, 2009 11:26 pm    Temat postu: wylatuje po ..... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam,
Jestem nowa więc na początku chce się przedstawić.
Mam na imie Monika i mieszkam w Tychach.

od kilku miesięcy z mężem staramy się o dziecko,
Po stosunku zaraz idę do ubikacji i całą sperma wylatuje mi do muszli podczas sikania.
Czy po stosunku należy trochę poleżeć żeby to tam zostało, i czy że to wylatuje jest normalne?
Pozdrawiam,
Monika
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Sty 07, 2009 11:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oczywiscie ze tak Smile hehe. kazdy tak ma..chyba ze tej spermy jest mało wtedy nie poleci.
jak chcesz zeby troche dostało sie gdzie powinno to unies nogi do gory ( cos w rodzaju swiecy) i wytrzymaj tak ok.2 min Wink gwarantuje ze czesc napewno spłynie do srodka a resztki wyleca Wink

Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Czw Sty 08, 2009 12:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To normalne Wink),że sperma wypływa. To co ma sie dostac dalej to i tak się dostanie Wink). Jednak może nie biegnij tak odrazu do ubikacji. Polez chwilkę . Nóżki w górze też nie zaszkodząSmile)
Powrót do góry
mka

PostWysłany: Pon Mar 02, 2009 2:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cześć. też tak mam że wypływa. ale czy napewmo tam coś zostaje???
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Pon Mar 02, 2009 7:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

na pewno. Plemniczki zostają . Nawet gdy poleżysz dłużej po stosunku to tak czy inaczej jak wstaniesz to cześć wypłynie. Normalka. Każda z nas tak ma

Powrót do góry
delfinek1982

PostWysłany: Pią Mar 27, 2009 8:17 pm    Temat postu: witam Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tez jestem nowa i mam na imie monika u mnie jest tak samo tylko ja mam to mam czaly czas z mezem staramy sie juz z 3 lata i nic nie wychodzi Sad
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Mar 27, 2009 10:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

3 lata to duzo.. jesli po roku nie zachodzisz w ciaze to jest juz mowa o niepłodnosci. robiliscie badania?

Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Sob Mar 28, 2009 12:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Monika to,że sperma wypływa nie ma nic wspólnego z zajściem w ciążę. wind_of_hope ma rację 3 lata to już długo i pora na badania w kierunku niepłodności

Powrót do góry
foremka

PostWysłany: Sob Kwi 25, 2009 4:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja ostatnmio trzymala w górze nogi chyba z 10 min i nic Crying or Very sad
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Sob Kwi 25, 2009 6:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

foremka nie tak łatwo niestety. Problem może być zupełnie inny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2