FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
anitaaa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 11:01 pm Temat postu: wypadanie płatka zastawki serca |
|
|
Witam, czy ktos z was cierpi bądz slyszal o tej wadzie serca? Zauwazylam w przeciagu ostanich 3 miesiecy niepokojące objawy tj: przyspieszone bicie serca( 90-100/min) czasem lekkie zakłócie w okolicach serca, bole glowy i ogolny wewnętrzny strach,jest podejrzenie ze cierpie na wypadanie płatka zastawki, lecz czekam w kolejce na wizyte u kardiologa i jeszcze nic nie wiem. Czy znacie objawy tej choroby, przyczyny i czy wymaga to leczenia czy mozna z tym zyc?bede wdzieczna za odpwiedz. Moze jeszcze dodam ze te objawy zauwazylam jak odstawilam tabletki antykoncepcyjne, zwrocilam sie z tymi objawami do lekarza rodzinnego a on wyslal mnie do ginekologa twierdząc ze to od odstawienia tabletek a moj ginekolog spowrotem wyslal mnie do rodzinnego, wiec ten dal mi skierowanie na dalsze badania... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ardhara
|
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 11:14 pm Temat postu: |
|
|
a w jakim jestes wieku bo podane objawy są dosyć czeste podczas dojzewania. Organizm sie zmienia,powiększa,buzuja hormony a to powodóje podane przez ciebie dolegliwości ktore ok 22-23 roku życia zanikaja |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anitaaa
|
Wysłany: Wto Lip 10, 2007 2:13 pm Temat postu: |
|
|
Mam skonczone 23 lata wiec sama nie wiem czy to od dojrzewania, szukam sama przyczyny, tak jak pisalam moze to z odstawienia tabletek ale lekarz niby to wykluczył, moze dlatego ze przytylam ze 3 kg, zauwazylam te objawy jakos na pczatku maja a w kwietniu przestałam brac tabletki, moze to przez te tabletki jakos sie samo ujawniło |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|