Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
dorian Gość
|
Wysłany: Nie Lut 19, 2006 1:51 pm Temat postu: wypróżnienia |
|
|
mam problem - głupio mi o tym pisać, bo to taki przyziemny problem, ale od pewnego czasu martwią mnie moje wypróżnienia, są koloru żółtego, takie raczej złote i konsystencji papki dla niemowląt, a ja się raczej zdrowo odżywiam, jem dużo owoców i warzyw. Czy to normalne? To się nie zmienia od jakichś dwóch tygodni. Poza tym czuję się dobrze nie gorączkuję. Mam lekkie wzdęcia po jedzeniu czuję się przepełniony nie mam nadwagi. Czy jestem na coś chory? czy ktoś może mi odpowiedzieć? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Nie Lut 19, 2006 3:39 pm Temat postu: |
|
|
Spróbuj jeść więcej takich produktów jak ziemniaki, ciemny chleb itd. powinno to nieco zagęścić
A jeżeli jednak to nie dieta trzeba będzie jednak zgosić sie do lekarza. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dorian Gość
|
Wysłany: Nie Lut 19, 2006 4:56 pm Temat postu: wypróżnianie |
|
|
ciemny chleb i ziemniaki mają błonnik, który sprzyja opróżnianiu jelit. Napisałem, że nie mam z tym problemów, to znaczy nie cierpię na zaparcia a wręcz odwrotnie i wydaje mi się, że dostarczenie większej ilości błonnika spowoduje jeszcze rzadsze stolce. A mnie nie o to chodziło. Niepokoi mnie kolor i konsystencja. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Nie Lut 19, 2006 5:39 pm Temat postu: |
|
|
Nie tyle co przyspiesza ale reguluje
No co do konsystencji i koloru sory stary ale ja odpadam Mam nadzieje że znajdzie sie kotś kto ma większe pojęcie w tym temacie
A ja i tak bym oponował nad konsultacją z lekarzem. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|