Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
badsoulja
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Kwi 27, 2018 10:14 pm Temat postu: Wysypka zaczerwienienie |
|
|
Od jakiegos czasu mam wysypke na ciele, wie ktos moze co to moze byc ? Jest troche takich malych plamek i jedna wieksza. Nic nie swedzi, brak tez kataru, goraczki czy podobnych objawow.
Podaje link do zdjecia:
https://imgur.com/a/rR7MAqc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kasieńka28
|
Wysłany: Czw Cze 14, 2018 7:34 pm Temat postu: |
|
|
Najlepiej udać się do lekarza, bo nikt nie jest w wstanie stwierdzić co to do końca jest nie będąc specjalistą. Mój syn miał podobne plamki, okazało się, że to wina proszku do prania. Lekarz przypisał leki i kazał smarować balsamem cetaphil dermoprotektor. Po dwóch dniach przeszło. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
clour
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Janessie
|
Wysłany: Pon Sie 27, 2018 7:15 pm Temat postu: |
|
|
O takie rzeczy jednak chyba najlepiej wypytać lekarza i wszystko z nim skonsultowac. Bo to moze byc przeciez wszyst: nawet jakies tam objawy tradziku... Sama to przerabialam i wiem ze nie ma co czekac. W tej chwili mój leczy mi Doktor Konrad Lewandowski. Im szybciej zdiagnozujecie problem tym szybciej zaproponuje metode leczenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
smegi
|
Wysłany: Czw Sie 08, 2019 10:17 pm Temat postu: |
|
|
Przy atopowym zapaleniu skóry to wysypka i zaczerwienienie jst bardzo mocne, mój młody jak miał nasilenie objawów to skóra wyglądała jak poparzona, dermatolog nam polecił atoperal, kupiłam emulsję do smarowania i krochmal, bardzo pomogły, dały dziecku dużą ulgę, bo go ta skóra bardzo swędziała |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|