Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
stefankata
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Paź 25, 2017 8:39 am Temat postu: Zabieg depilacji laserowej - Toruń lub Bydgoszcz |
|
|
Dzień dobry,
liczę na Waszą pomoc w wyborze dobrego specjalisty w dziedzinie depilacji laserowej - lokalizacja jak w temacie. Korzystałam już kilkukrotnie z takich zabiegów jednak mam wrażenie, że nie były to zabiegi na najwyższym poziomie. Konkurencja na rynku med. estetycznej jest ogromna, stąd chciałam zasięgnąć języka tutaj |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kreciamama
|
Wysłany: Sro Paź 25, 2017 9:12 am Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o wskazaną lokalizację, to z czystym sumieniem mogę polecić Endomed - http://endomed.net.pl/zabiegi/depilacja-laserowa/ Mają w ofercie depilację laserem diodowym, którego skuteczność jest prawie, że 100% i stała. Jak przeczytałam, nie jest to klasyczna depilacja, a epilacja, dzięki której efekty są stałe. Dla mnie to był niewątpliwie wielki plus. Dodatkowo na stronie masz od razu cennik i wszystkie dodatkowe informacje jak przeciwwskazania i co nie co o samym laserze. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kociczka80
|
Wysłany: Nie Lut 25, 2018 8:32 pm Temat postu: |
|
|
A w Warszawie znacie jakis dobry salon? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tartarelka
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
smegi
|
Wysłany: Pon Kwi 23, 2018 9:28 am Temat postu: |
|
|
Dziewczyny nie myślalyście o zakupie własnego depilatora? Kupilam sobie od babyliss ipl, super sprawa, bo taniej i ttez można super efekt, pozbylam się włosków i już ni emusze golić nóg co drui dzień, tylko co jakiś czas robię sobie zabig przypominający i tyl |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|