Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
racek2303
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Maj 04, 2018 8:56 pm Temat postu: zaczerwienienie ujścia cewki moczowej |
|
|
Witam mam problem z zaczerwienionym ujściem cewki moczowej , mam je już od około 2lat ciągle jest w takim samym stanie , jedynie po wytysku nasienia, zaczerwienienie robi się bardziej wyraźne (mocniejsze) i przez pewien czas szczypie, ale po pewnym czasie wraca do po przedniego stanu ,nie jest to zapalenie cewki moczowej byłem na badaniach lekarz i nic takiego nie stwierdził a badania to potwierdziły ,i zalecił mi maść do smarowania ale nie pomogło . To zaczerwienienie pojawiło się odrazu po zabiegu wydłużenia wędzidełka (czy może mieć to związek?) nie szukam oczywiście winnych tylko próbuje się dowiedzieć co jest tego przyczyną i jak się tego pozbyć jeśli to możliwe , dodatkowo ( nie wiem czy może mieć to związek , swędzą mnie okolice odbytu , są one zaczerwienione także już długo możliwe że mniej więcej w tym samym czasie co zabieg wędzidełka) czy jest możliwe abym się czegoś nabawił przy zabiegu ? czytałem właśnie że jest taka możliwość ..jak już mówiłem nie szukam winy tylko chce sobie pomóc .Dołączam zdjęcie :
https://ibb.co/gUYwOn (na boku jest jeszcze takie małe przebarwienie) z góry dziękuję za odpowiedź |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lek.medicus
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Sob Maj 05, 2018 10:43 am Temat postu: |
|
|
Z opisu wynika, że to może byc grzybica.
Jakie leki lekarz zalecił? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
racek2303
|
Wysłany: Sob Maj 05, 2018 12:27 pm Temat postu: |
|
|
lekarz nie stwierdził że to grzybica ale nie wykonywałem ku temu żadnych badań , to nie był lek na grzybice tylko jakaś maść na zmiany skórne już nie pamiętam niestety jej nazwy :/ można wykonać jakieś badania pod kątem grzybicy ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
grzes32
|
Wysłany: Czw Cze 07, 2018 8:20 am Temat postu: |
|
|
Tak samo myślę że to jest grzybica. Jeśli ona się rozszerzy to jeszcze zarazić drugie osoby i będą miały ci za złe.
|
|
|
|