Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
dosia88
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Cze 21, 2010 1:50 pm Temat postu: zaczerwienione wargi sromowe |
|
|
Mam tak od dłuższego czasu. Nie ma swędzenia, pieczenia, nie boli, nie ma żadnych innych dolegliwości0 tylko zaczerwienienie, raczej spore. Na forach nic takiego nie znalazłam- zawsze zaczerwienieniu towarzyszy pieczenie itp, a u mnie takich objawów nie ma. Jestem tym zaniepokojona... Co to może być? Jak zapobiec i czy konieczna jest wizyta u lekarza? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karolina.p
|
Wysłany: Pon Cze 21, 2010 9:48 pm Temat postu: dobra rada |
|
|
Polecam wizytę u dobrego specjalisty- ginekologa oczywiście.
Może to alegria- np. na proszek do prania ew. kiepski płyn do higieny intymnej? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dosia88
|
Wysłany: Czw Cze 24, 2010 4:42 pm Temat postu: |
|
|
dziękuję za odpowiedź, jeśli ktoś jeszcze by miał jakieś pomysły i rady to bardzo proszę coś napisać. Słyszałam ze to może odparzenie. Czym jest odparzenie i jak je likwidowac jeśli to to? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Cze 24, 2010 8:00 pm Temat postu: |
|
|
czasami sine, przekrwione wargi sromowe bez swędzenia czy pieczenia mogą świadczyć o zaburzeniach hormonalnych lub.. ciąży. pod tym względem jest wszystko w porządku? _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Lotta34
|
Wysłany: Pią Cze 25, 2010 1:48 am Temat postu: |
|
|
Tak jak Karolina.p również proponowałabym sprawdzić czy to właśnie nie płyn do higieny intymniej, chyba, że stosujesz od dawna ten sam i wcześniej nie miałaś z tym problemów. Może jakaś infekcja? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dosia88
|
Wysłany: Pią Cze 25, 2010 3:23 pm Temat postu: |
|
|
ciąża odpada na pewno, jestem dziewicą dziękuję za odpowiedzi:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Cze 25, 2010 10:10 pm Temat postu: |
|
|
dziewice tez moga zajsc w ciaze. nasłuchałas sie bzdur od kolezanek, gazet i wierzysz w te brednie.
nawet dziewice zachodza w ciaze, błona nie chroni przed plemnikami no ale skoro mowisz nie to nie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
smerfu
|
Wysłany: Pon Cze 28, 2010 12:51 pm Temat postu: |
|
|
Tak wind, znamy jeden przypadek w historii że dziewica zaszła w ciążę, ale to było ponad 2tys. lat temu. Przecież koleżanka nigdzie nie napisała że miała jakieś zbliżenie z facetem. Pisze wręcz że jest dziewicą a nie że była dziewicą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pon Cze 28, 2010 2:27 pm Temat postu: |
|
|
smerfu dziewice moga zajsc w ciaze i nie musi byc penetracji :/ Skonccie malolatom wciskac kity :/ Jesli dziewczyna ma dni plodne a wytrysk nastapi na okolice intymne kobiety (srom) sperma zmiesza sie ze sluzem to ryzyko jest niemal tak samo wysokie jak w przypadku stosunku. To samo jestw przypadku wprowadzenia spermy na palcach do pochwy (sadzisz ze dziewice takich rzeczy nie robia?!) Blona dziewicza nie jest to "zelazna krutyna" jak sie niektorym wydaje (biologia sie klania). Blona dziewicza zawiera dziurki przez ktore wydostaje sie krew podczas miesiaczki - i dziala to w druga stronie cos moze dostac sie "do srodka". _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Cze 28, 2010 11:31 pm Temat postu: |
|
|
smerfu napisał: | Tak wind, znamy jeden przypadek w historii że dziewica zaszła w ciążę, ale to było ponad 2tys. lat temu |
chyba jestes niezorientowany i niedouczony... ale masz całe wakacje zeby nasze forum poczytac. dowiesz sie ze nie tak dawno pewna userka własnie bedac dziewica zaszła w ciaze i urodziła synka
era dinozaurow sie skonczyła. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|