FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
czarnapani
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lip 26, 2007 6:25 pm Temat postu: zajscie w ciaze z palaczem marihuany |
|
|
jestem mezatka od 6 miesiecy,planujemy dziecko,ale muj maz pali czesto marihuane. Obawiam sie ze moze to miec szkodliwy wplyw na dziecko. ale nie jestem pewna, czy ktos moze mi pomoc? ja nigdy nie palilam, maz probuje przestac, ale jakos mu to nie wychodzi. obawiam sie rowniez, ze jezeliby zaprzestal palic to i tak zostaje to w organizmie tylko przej jak dlugo, 6 miesiecy, 1 rok ????? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
roksana
|
Wysłany: Pon Sie 20, 2007 1:00 am Temat postu: |
|
|
W sumie to z tą marihuana są różne zdania, znalazłam stronkę co pisze, że związek THC który znajduje się w marihuanie upośladza narządy męski, tzn substancja ta odkłada się w męskich jajeczkach przez co moga być problemy z zapłodnieniem bo sperma ma za mało plemniorów. Ogólnie THC pozostaje w organizmie ok 3 miesięcy więc najlepiej zdetoksować sobie organizm, czyli więcej seksu bo podczas pocenia sie oczyszczasz organizm. Należy odczekać troche i do dzieła, A teraz na serio: mam znajomych mają jedno dziecko, drugie w drodze, mąz tej Pani to palacz i jajkoś nie mieli problemu, wię róznie z tym bywa. Radze poczytać sobie troche http://kulturystyka.com.pl/archiwum/an/2658 no i w internecie tego pełno. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
czarnapani
|
Wysłany: Pon Sie 20, 2007 12:50 pm Temat postu: |
|
|
serdecznie dziekuje za odpowiedz. |