Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

zamiana tabletek antykoncepcyjnych

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
martant24

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Sty 19, 2007 1:28 pm    Temat postu: zamiana tabletek antykoncepcyjnych Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam zamieniałam tabletki antykoncepcyjne z jeanine na diane 35 .Kontynuowalam branie tabletek tak samo jak jeanine tj po przerwie 7 dni od ostatniej tabletki wzielam 1-szą diane35 . Skończyła opakowanie diane35 a okres mialam dostac po ok 3 dniach (czwartek) jest piatek i nie mam nadal okresu martwi mnie to poniewaz nie przytrafilo mi sie to jeszcze niegdy.Czy jest prawdopodobieństwo ze moge byc w ciaży nadmieniam ze tabletki biore regularnie o stalej poze ponadto uzywam z partnerm jeszcze prezerwatyw prosze o pomoc pozdrawiam

marta
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Sty 19, 2007 1:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Uważam, że nie jesteś w ciąży, a tym bardziej, że używacie prezerwatyw.
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pią Sty 19, 2007 3:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zgadzam sie z poprzedniczka:) nie jestes w ciazy, nie martw sie:) pozdrowki
Powrót do góry
martant24

PostWysłany: Nie Sty 21, 2007 12:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No nie jestem w ciazy okres spoznil mi sie tylko 2 dni choc jednak w okresie 7 - dniowej przerwy . Martwilam sie ale jest juz ok dzieki za odpowiedzi
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1