Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Caroline17
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Paź 22, 2007 3:38 pm Temat postu: zaniki pamięci |
|
|
No więc mój problem dotyczy mojej słabej pamięci. Na początku doszłam do wniosku, że to ''skleroza" ale teraz mam co do tego wątpliwości, bo zdarza sie to coraz częściej i nawet do tego stopnia ze danej sytuacji nie pamiętam do teraz. Do tego jestem cały czas zmęczona i coraz częściej się denerwuje ale nie wiem czy to ma jakieś powiązanie z pamięcią?
---edit by Wind_Of_Hope---
Proszę nie pisać dwoch takich samych tematów w roznych działach. Drugi został usunięty. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Paź 22, 2007 10:40 pm Temat postu: |
|
|
A może lepiej do lekarza jęli jesteś młoda to raczej nie skleroza... Wydaje mi sie że tabletki typu lecytyna mogą pomóc _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Paź 22, 2007 11:27 pm Temat postu: |
|
|
To fakt, Lecytyna, Mg+wit.B6 lub inne leki neurologiczne - już na receptę mogą pomóc, ale warto iść do neurologa... a być może zaniki pamięci mogą być objawami niektórych chorób z dziedziny neurologii?
Tak czy tak - zgłoś się do lekarza. A zapytam... oprócz tego masz dodatkowe objawy jakieś? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Caroline17
|
Wysłany: Wto Paź 23, 2007 3:24 pm Temat postu: |
|
|
Zapomniałam dodać towarzyszy mi ciągły brak koncentracji, wszystko zaczęło się 3 lata temu jak nagle dostałam 41 stopni gorączki (byłam w szpitalu ale nic nie wykryto). Po gorączce następnego dnia nie było śladu ale wtedy zaczęły się zaniki pamięci. Potem wszystko było normalnie no i dopiero od ok 3 miesięcy wróciło tylko w gorszym stopniu. Obawiam się że to cukrzyca?:/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Paź 25, 2007 5:36 pm Temat postu: |
|
|
Żeby się dowiedzieć jakie się ma stężenie cukru należy zrobić badanka krwi i koniec. Cukrzyca to nie tylko jeden objaw. Przodującym jest poziom cukru. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
katiuchna
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Sty 24, 2009 6:24 pm Temat postu: |
|
|
tez kiedys to miałam. przez raczej imprezowy tryb zycia . spałam bardzo mało , troche piwka trochę trawki i zauważyłam że też z łepetyna u mnie nie najlepiej…wyczytałam że trzeba rozwiązyawac krzyżówki i takie tam..spacerowac żeby dotlenić mózg…witaminy brać…ale wiesz myśle że to czasowe, chyba że wkroczyłaś już w śrzedni wiek i już po tobie.koniec kropka?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|