Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nodzer
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Mar 20, 2012 1:50 pm Temat postu: Zapalenie cewki? |
|
|
Witam!
Jestem facetem(od razu zaznaczam, bo to chyba dość istotne w przypadku problemów z układem moczowym). Od około tygodnia mam ciągłe parcie na pęcherz i takie ciągłe uczucie niedosikania(po oddaniu moczu ciągle czuje jakby jakieś kropelki zostały u wylotu cewki i zdarza się, że po prostu faktycznie taka kropelka wyciska się z cewki do majtek). Strasznie to uciążliwe, byłem u lekarza pierwszego konatktu, Pani doktor przepisała mi antybiotyk, używam dziś drugi dzień, mam pytanie, czy to możliwe, że wciąż nie widać poprawy, tzn kiedy taki antybiotyk powinien zadziałać? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
krychaa
|
Wysłany: Nie Sie 05, 2012 5:45 pm Temat postu: |
|
|
a zrobili ci jakieś badanie moczu? czy tak w ciemno antybiotyk dostałeś? antybiotyki to już poważne leczenie. moim zdaniem powinno się zaczynać od lżejszych specyfików - np. połączenie Furaginy i ProUro super działa. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zajefajna
|
Wysłany: Nie Sie 12, 2012 2:04 pm Temat postu: |
|
|
Uważam, że należy ufać lekarzom i antybiotyk mógł być najlepszym remedium w sytuacji awaryjnej. Potem warto do diety dodać żurawinę i najlepiej coś ziołowego. Tu specyfików jest mnóstwo. Ja sama preferuję Urosept. Mnie pomógł. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
glumza
|
Wysłany: Pon Lip 22, 2013 9:19 pm Temat postu: |
|
|
Nie znam się, ale chyba powinien już zadziałać. Z całą pewnościa żurawina tu nie zaszkodzi. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|