Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

zapobieganie ciąży

Idź do strony 1, 2  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
MAGDA
Gość

PostWysłany: Pon Lis 21, 2005 8:18 pm    Temat postu: zapobieganie ciąży Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

JEZELI BIORĘ TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE OD DWÓCH TYGODNI I PODCZAS STOSUNKU CHŁOPAK NIE MA ZABEZPIECZENIA,MOŻLIWE JEST ZE ZAJDE W CIĄŻE
Powrót do góry
sylwia

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lis 22, 2005 12:28 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie jestem pewna ale chyba tak, bo one zaczynają działać po miesiącu ich połykania. Ale może ktoś jeszcze Ci odpowie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Paweł
Przyjaciel forum

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Wto Lis 22, 2005 7:53 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja sie nie będe wypowiadał bo to jakaś paranoja, ktoś wogóle nie odpowiedzialny nie myślacy i mający zupełnie mylne wyobrażenie o świecie i uważam że dla takich osób tabletki antykoncepcyjne powinny być zabornione!! Jeżeli nie potrafi sprawdzić na ulotce po jakm czasie one działają to już nie moja wina, ja za gradobicie i infantylizm nie odpowiadam.
Powrót do góry
jolka
Gość

PostWysłany: Wto Lis 22, 2005 8:16 pm    Temat postu: sprawdz ulotke... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sluchaj, jakub nie tak ostro... dziewczyno, rozne tabletki roznie dzialaja... moje juz od rzu /oby, bo tak napisali w ulotce:)
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Lis 22, 2005 10:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Może i zaragowałem ostro, ale jak ktoś chce korzystać z tabletek antykoncepcyjnych to niech sie zaznajomi z ich działaniem. Sprawdziłem - aby dobrze sie przyjeły trzeba je stosować 3 miesiące, tylko dlaczego to ja sprawdzam a nie ta dziewczyna przed zażyciem tego specyfiku
Powrót do góry
sylwia

PostWysłany: Wto Lis 22, 2005 10:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bo dziewczyny zaczynają trzeźwo myśleć dopiero po fakcie, szczególnie te młode, ale nie można się tak unosić. One w takich momentach są bardzo zdenerwowane i chwytają się każdej deski ratunku.
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Lis 22, 2005 10:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Racja uniosłem sie nie potrzebnie, ale to woła o pomste o do nieba, takie zachowanie Sad

Zastanawiam sie jak reagują ci faceci (bo mężczyznami ich nie nazwe) bo nigdy nie ma o nich słowa. Tak jak by wogole nie traktowali tych dziewczyn jak ludzi, tylko jak zabawki. To jakiś koszmar.
Powrót do góry
sylwia

PostWysłany: Sro Lis 23, 2005 8:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zgadzam się z Tobą. Przyko aż się robi jak faceci myślą tylko o jednym a o dziewczynie na samym końcu...:/ Ale czasami zdarzają się wyjątki Smile
Powrót do góry
polla

PostWysłany: Sob Kwi 21, 2007 10:10 am    Temat postu: odpowiedz dla Magdy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Magdo, raczej nie powinnaś być w ciąży, wiele tabletek działa prawie odrazu,
Very Happy , ale trzeba uważać... najlepiej spytaj lekarza
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Kwi 21, 2007 12:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli bierzesz je regularnie co do dnia i godziny to nie ma mowy o ciazy.
Nalezy jednak trzymac sie tych zasad,bo potem moze byc juz zapozno... Razz

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2