Forum medyczne
-> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat
Autor
Wiadomość
Nadianna1980
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Pią Sty 31, 2014 2:47 am Temat postu: Zastrzyk anty podany "na dwa razy"
Drugi raz przyjelam zastrzyk antykoncepcyjny. Zostal on jednak podany przez praktykantke w przychodni w ktorej robiono mi zastrzyk. problem polega na tym ze dziewczyna podala mi go na dwa razy. Po pierwszym wstrzyknieciu sie w moj biedny posladek zauwazyla ze w strzykawce zostalo jeszcze 1/3 substancji. Moje pytanie : Czy wplynelo to na skutecznosc zastrzyku? minal miesiac od jego aplikacji i czyje sie niezbyt dobrze. Dostalam krwawienia. Chcialabym sie upewnic ze jestem nadal w pełni chroniona!?[/b]
Powrót do góry
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
Wysłany: Sob Lut 01, 2014 4:54 pm Temat postu:
Nie ma to wpływu na skuteczność skoro w efekcie cała dawka została podana.
Złe samopoczucie może być spowodowane nietolerancją tego leku. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą.
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1