Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Yalissea Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 11:19 am Temat postu: |
|
|
niech idzie natychmiast do ginekologa! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 11:51 am Temat postu: |
|
|
no własnie na co tu czekac? ona jest niepowazna jakas? chce sie wykrwawic? natychmiast na pogotowie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
bakus
|
Wysłany: Wto Maj 27, 2008 5:05 pm Temat postu: |
|
|
czesc dziewczyny robiłam to z chłopakiem i boje sie ale robilismy to z gmuka i nie pękła jestem w 100% pewna ze nie pękła ale sie boje troche mi urusł brzuch i dlatego sie boje ; pomózcie
---edited by Wind_Of_Hope---
Proszę nie pisać dwoch takich samych tematów. nastepnym razem identyczny post usuwam!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Wto Maj 27, 2008 5:28 pm Temat postu: |
|
|
po pierwsze umiescilas pytanie w nieodpowiednim dziale.. jesli bylo zabezpieczenie w postaci gumki i nie pekla to nie ma mowy o ciazy potrzebny jest wytrysk do zapld=odnienia i owulacja a jesli gumka nie pekla to skad dzidzia ? a to ze urosl Ci brzuch to sa tylko Twoje wkrety i urojenia - uwierz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Maj 28, 2008 3:28 pm Temat postu: |
|
|
Dokładnie zły temat . A o ciąży niema mowy no a pozatym brzuch niektórym kobietą delikatnie się zaokrągla przed okresem. może też poprostu przytyłaś albo wkecasz sobie . No i zanim brzuch zacznie rosnąć to jest wiele innych objawów bardziej wiarygodnych
------edited by emilka------
halo, dziewczyny, bakus już pytała w innym temacie w odpowiednim dziale, proszę nie robić bałaganu i tutaj nie odpisywać! _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mitek1171
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lip 20, 2009 10:29 am Temat postu: dlugi okres |
|
|
witam moja dziewczyna ma taki problem iz normalnie okres trwa u niej okolo 5-6dni a tym razem trwa juz 7 i najpierw bylo normalnie z okresem ale tak od 6dnia w nocy niekrwawi i ogolnie to codzien aby raz pojawia sie u niej plamka krwi niewiadomo skad?? trwa juz to 8dni prosze o odpowiedz
przenioslam do tematu o podobnym tytule. emilka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
martha...
|
Wysłany: Pon Lip 20, 2009 11:08 am Temat postu: |
|
|
jeden z moich okresów trwał 2 tyg, to był jeden z pierwszych, ginekolog powiedziała że to musi się wszystko wyregulować więc myślę że w przypadku Twojej dziewczyny to sprawa wakacji zmiana temperatury prawdopodobnie wyjazd i zmiana klimatu. nic się nie martwcie będzie dobrze a jak mocno Was to trapi to niech idzie do ginekologa na pewno jej pomoże
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mitek1171
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lip 20, 2009 11:50 am Temat postu: |
|
|
zapomnialem dodac ze zaczela brac ona tabletki anty ale niepamietam jakie... noi to nie jej pierwszy okres ;] ale thx za odp |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
|
Wysłany: Pon Lip 20, 2009 12:18 pm Temat postu: |
|
|
krwawienie może być spowodowane przyzwyczajaniem się organizmu do tabletek anty.
jeśli jej nie przejdzie niech uda się do ginekologa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pon Lip 20, 2009 4:33 pm Temat postu: |
|
|
zapomniałeś o najważniejszej kwestii. przy pierwszych opakowaniach tabletek to normalne i nie ma się czym martwić _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|