Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jacen_solo
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Mar 03, 2010 12:33 am Temat postu: zbyt małe jądra |
|
|
Witam.
Naczytałem się sporo na temat wielkości męskich jąder ponieważ zaniepokoiła mnie wielkość moich. Mają one długość około 4 cm i szerokość około 2 cm. Czy to nie za mało?
Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
carboczar
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 193 podziękowań w 189 postach
|
Wysłany: Sro Mar 03, 2010 10:15 am Temat postu: |
|
|
jacen_solo
Nie ma powodu do niepokoju.Wielkość jąder jest prawidłowa. _________________ Nie udzielam już porad na tym forum. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jacen_solo
|
Wysłany: Sro Mar 03, 2010 3:26 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuję za odpowiedź, ale chciałbym przytoczyć jeszcze inne czynniki, które powodują mój niepokój, a których nie wymieniłem w pierwszym poście. Obawiałem się Zespołu Klinefeltera, ale odrzuciłem go z powodu niezgodności większości objawów. To co teraz przychodzi mi do głowy to niewydolność hormonalna jąder, gdyż mój typowo męski zarost, czyli twarz, klatka piersiowa, jest wyjątkowo skąpy, mimo iż w mojej rodzinie wszyscy mężczyźni są dość bujnie owłosieni. Nie mogę również powiedzieć, żeby moje libido było na wysokim poziomie. Może ma na to wpływ codzienna masturbacja, która towarzyszy mi od kiedy jakiś czas temu rozstałem się z dziewczyną. Jednak mojej "diagnozie" przeczą inne czynniki, chociażby to, że moja budowa ciała jest prawidłowa - wąskie biodra, szerokie barki, mocno wydatna szczęka, a moje mięśnie dość szybko reagują wzrostem na ich stymulację (uprawiam aktywnie sport). Nie mam również problemów z utrzymaniem prawidłowego BMI, uważam nawet, że mój poziom tkanki tłuszczowej jest dosyć niski. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi, bo nie chcę zaraz lecieć na badania, może niepotrzebnie panikuję i sam się nakręcam.
Dodano po 48 sekundach:
Dodam jeszcze, że mam 22 lata. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
|
Wysłany: Sro Mar 03, 2010 3:28 pm Temat postu: |
|
|
jacen_solo
jacen_solo napisał: | Czy to nie za mało? |
carboczar napisał: | Nie ma powodu do niepokoju.Wielkość jąder jest prawidłowa. |
przecież odpisał Ci, że z jądrami wszystko ok.
co do zarostu- nie każdy mężczyzna jest "owłosiony jak małpa" .
jeśli już chcesz to możesz wykonać badanie na poziom męskich hormonów płciowych. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
carboczar
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 193 podziękowań w 189 postach
|
Wysłany: Sro Mar 03, 2010 4:10 pm Temat postu: |
|
|
jacen_solo
Uważam,że się sam wkręcasz.Niskie libido a co dzień masturbacja?!Jeszcze raz powtórzę,nie widzę nic co by świadczyło, ze występuje jakiś problem zdrowotny.Może jeden,zaniżona samoocena,a sądzę,że może być to związane z czym innym.Koleżanka już wspomniała o zaroście(to się może jeszcze zmienić)znam przypadki gdzie faceci większy zarost mieli w wieku ok 25-27lat.Jest ok. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jacen_solo
|
Wysłany: Sro Mar 03, 2010 4:22 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki Carboczar. Spróbuję się ogarnąć z tą masturbacją i zobaczę co się będzie działo. Pomogłeś mi. Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|