Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sprezyna
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lut 26, 2008 3:56 pm Temat postu: |
|
|
no ten niebieski z mentolem to dokładnie jest żel uwalniający dreszczyk emocji... ale ja bynajmniej ich zbytnio nie doświadczyłam... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pon Cze 16, 2008 1:23 pm Temat postu: |
|
|
no obiecalam ze cos skrobne po uzyciu tego zelu wiec tak: szczerze polecam jezeli chodzi o ten fioletowy 2w1... nie uczula, nie klei sie, fajnie smakuje no i jest calkiem calkiem polecam szczegolnie do sexu analnego i do hiszpanskiego - po prostu bomba |
|
Powrót do góry |
|
|
|
blondyna1790
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pon Lip 14, 2008 6:57 pm Temat postu: |
|
|
na pocztaku jak moj chlopak przyniosl do mnie durex play to zaczelam sie smiac i pytac po co nam takie rzeczy etc. a teraz to nam jest tak dobrze ze niepytajcie ... teraz to mowi ze to moj fioletowy przyjaciel hehehe jest ok tylko jak ma sie go dluzej na skorze czyli wchlonie to sie robi taki jkais dziwny jakby sie luszczyla skra cos takiego .. ale pozniej idziemy sie umyc i jest ok |
|
Powrót do góry |
|
|
|
introligator
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sie 25, 2008 4:19 pm Temat postu: |
|
|
Ja też polecam jak najbardziej ten fioletowy Durex Play, kapitalna sprawa. Zero podrażnień, dziwnego zapachu itp. Nie klei się, i znika zupełnie po wyschnięciu. Na początku moja dziewczyna miała wątpliwości, czy stosowanie tego ma w ogóle jakiś sens, skoro z wilgotnością w tamtych rejonach raczej problemu nigdy nie było... ale teraz to jest prawie nieodłączny element naszych zabaw Jest po prostu o wiele przyjemniej i tyle.
A no i duży plus za słodkawy smak |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|