Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Sob Kwi 08, 2006 7:34 pm Temat postu: zlamanie kompresyjne kregu
Wiec tak w wieku 10 lat przeszlem zlamanie kompresyjne trzonu kregu,ostatnio bylem na komisji wokskowej i dali mi kategorie A mimo tego wypadku i tego ze lekarz u ktorego sie leczylem mowil mi ze niemogo chodzic na silownie ani nie moge uprawiac zadnych sztu walk(do konca zycia)gdyz kazdy upadek na plecy moze sie dla mnie skoncxzyc wuzkiem inwalidzkim.Obecnie nigdzie si9e nie lecze mimo zeodczuwam wyraznie to zlamanie,poprzez bol plecow itp.I chialbym wiedziec czy jest moze jakis paragraf albo cos na co sie moge powolac w odwolaniu od wojska(chce kategorie D)
Powrót do góry
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
Wysłany: Sob Kwi 08, 2006 11:10 pm Temat postu:
poproś lekarza pierwszego kontaktu aby zrobił ci badania potwierdzające uraz. Z wynikami tych badań zgłoś sie do komisji wojskowej i powiedz że zostalo to pominięte. W opini lekarskiej powinno byc zaznaczone że nie jesteś zdolny do wykonywania służby wojskowej.
Powrót do góry
mania02
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Pon Paź 19, 2009 10:46 am Temat postu:
szosti Napisz mi coś więcej na temat tego złamania bo mój 8 letni syn też ma złamanie i chcą mu wstawiać stabilizator tylko że operacja przez klatkę piersiową!!! PROSZĘ jak Ty miałeś to leczone??
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Chirurgia
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1