Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Złamanie kości łódeczkowatej - rehabilitacja

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Chirurgia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
artur2406

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Maj 26, 2006 8:20 pm    Temat postu: Złamanie kości łódeczkowatej - rehabilitacja Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Miałem przez 4 tygodnie gips bo lekarz podejrzewał złamanie kości łódeczkowatej jednak dziś po konsultacji z innym ortopeda postanowił puścic mnie do domu bez niczego :/ zakupilem sobie opaske elastyczna aby usztywinc reke i ograniczyc ruchy nadgarstka Wink Na ulotce od opaski bylo napisane aby cwiczyc reke aby nie oslabiac miesni. niestety w necie nic nie znalazlem i dlatego prosze was o pomoc jakie cwiczenia mam wykonywac
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
artur2406

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Maj 27, 2006 7:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i co nikt nie wie Crying or Very sad Question
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
gniewko
Gość

PostWysłany: Czw Cze 08, 2006 3:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja sie z checia bym dowiedzial ile trwa unieruchomienie po operacji kosci lodeczkowatej

lekarzmi powiedzial ze od 3 do 5 miesiecy ale jakos nie chce mi sie w to uwierzyc wiec prosze o jakie kolwiek uwagi jesli kto kolwiek z was mial z tym stycznosc.

pozdrawiam . gniewko
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Czw Cze 08, 2006 3:56 pm    Temat postu: Re: Złamanie kości łódeczkowatej - rehabilitacja Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

artur2406 napisał:
Witam. Miałem przez 4 tygodnie gips bo lekarz podejrzewał złamanie kości łódeczkowatej jednak dziś po konsultacji z innym ortopeda postanowił puścic mnie do domu bez niczego :/ zakupilem sobie opaske elastyczna aby usztywinc reke i ograniczyc ruchy nadgarstka Wink Na ulotce od opaski bylo napisane aby cwiczyc reke aby nie oslabiac miesni. niestety w necie nic nie znalazlem i dlatego prosze was o pomoc jakie cwiczenia mam wykonywac

witam. ja sie tak do konca nie orientuje ale zacznij od sciskania czegos miekkiego bo na pileczke czy na sciskarke moze byc za wczesnie... nie wiem moim zdaniem powinno byc ok.
pozdrawiam
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Chirurgia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1