Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Pią Maj 26, 2006 8:20 pm Temat postu: Złamanie kości łódeczkowatej - rehabilitacja
Witam. Miałem przez 4 tygodnie gips bo lekarz podejrzewał złamanie kości łódeczkowatej jednak dziś po konsultacji z innym ortopeda postanowił puścic mnie do domu bez niczego :/ zakupilem sobie opaske elastyczna aby usztywinc reke i ograniczyc ruchy nadgarstka Na ulotce od opaski bylo napisane aby cwiczyc reke aby nie oslabiac miesni. niestety w necie nic nie znalazlem i dlatego prosze was o pomoc jakie cwiczenia mam wykonywac
Powrót do góry
artur2406
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Sob Maj 27, 2006 7:52 pm Temat postu:
i co nikt nie wie
Powrót do góry
gniewko Gość
Wysłany: Czw Cze 08, 2006 3:55 pm Temat postu:
ja sie z checia bym dowiedzial ile trwa unieruchomienie po operacji kosci lodeczkowatej
lekarzmi powiedzial ze od 3 do 5 miesiecy ale jakos nie chce mi sie w to uwierzyc wiec prosze o jakie kolwiek uwagi jesli kto kolwiek z was mial z tym stycznosc.
pozdrawiam . gniewko
Powrót do góry
Gość
Wysłany: Czw Cze 08, 2006 3:56 pm Temat postu: Re: Złamanie kości łódeczkowatej - rehabilitacja
artur2406 napisał:
Witam. Miałem przez 4 tygodnie gips bo lekarz podejrzewał złamanie kości łódeczkowatej jednak dziś po konsultacji z innym ortopeda postanowił puścic mnie do domu bez niczego :/ zakupilem sobie opaske elastyczna aby usztywinc reke i ograniczyc ruchy nadgarstka Na ulotce od opaski bylo napisane aby cwiczyc reke aby nie oslabiac miesni. niestety w necie nic nie znalazlem i dlatego prosze was o pomoc jakie cwiczenia mam wykonywac
witam. ja sie tak do konca nie orientuje ale zacznij od sciskania czegos miekkiego bo na pileczke czy na sciskarke moze byc za wczesnie... nie wiem moim zdaniem powinno byc ok.
pozdrawiam
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Chirurgia
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1