Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
penelopa2
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Maj 17, 2011 6:58 pm Temat postu: |
|
|
no nic.. teraz to już całkiem jestem wystraszona. Próbowałam wszystkiego dopilnować.. a tu takie coś. Przez własną głupotę. Teraz jedynie modlić się o okres ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Maj 17, 2011 10:20 pm Temat postu: |
|
|
badzmy dobrej mysli na przyszlosc pamietaj zeby oddał mocz i sie umył jesli dojdzie do stosunku w krotkim odstepie czasu.
ps- kiedy powinnas dostac @? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
penelopa2
|
Wysłany: Wto Maj 17, 2011 10:50 pm Temat postu: |
|
|
gdzieś koło 31 powinnam mieć, tak mi wyliczył kalkulator. Staram się być dobrej myśli, nie wiem co będzie jeśli okaże się inaczej Bardzo się boje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Maj 18, 2011 9:39 am Temat postu: |
|
|
to zrob po 16dniach test i bedziesz przynajmniej wiedziala czy jest czego sie bac czy nie.
na przyszlosc bedziesz miala nauczke jesli tym razem sie uda,... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
WitchGlow
|
Wysłany: Pon Sie 22, 2011 2:16 pm Temat postu: |
|
|
Hej.
Kochałam się z moim chłopakiem prawdopodobnie podczas dni płodnych (dwa dni po tym czułam ból jajnika który uznaję za owulację, kiedyś już tak miałam) i po pierwszym wytrysku poza mną (nie miał na sobie gumki a stało się to podczas pettingu) powierzchownie wytarł czubek penisa i po jakichś 3 minutach nałożył prezerwatywę i znowu się kochaliśmy (wytrysk w gumce ale poza mną). następnie wytarł penisa i tez po ok 3-4 min założył gumkę i jeszcze raz się kochaliśmy (znowu wytrysk poza mną w gumce).
Mam w związku z tym pytanie. Czy podczas zakładania gumki plemniki mogły przenieść się na prezerwatywę i czy mogło dojść do zapłodnienia? Czy jest to raczej mało prawdopodobne? (Uściślając było tak, że przy zakładaniu gumka trochę zjeżdżała i dotknęłam penisa, później gumkę itd aż przestała się zwijać.... później on robił podobnie gdy sam zakładał za drugim razem...) Chcę zaznaczyć, że po wytrysku w gumce penis był cały w spermie, ale został wytarty chusteczką.
Bardzo proszę o odpowiedzi Czy jest jakiś powód do niepokoju?
Dodano po 19 minutach:
nikt nie odpowie? naprawdę to dla mnie ważne
Dodano po 37 minutach:
tyle odwiedzin, ale nikt nie chce odpowiedzieć....:/
Prosze stosować sie do Regulaminu.
Przeniosłam do pokrewnego / nowicjuszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Sie 22, 2011 5:10 pm Temat postu: |
|
|
WitchGlow jesli gumka została dobrze załozona to nie ma mowy o ciazy.
mialas dni płodne a to niesie ryzyko zajscia w ciaze, wiec nalezy uwazac zeby przy kolejnych stosunkach niee przeniesc nasienia do pochwy.
podsumowujac: jesli nie doszlo do pekniecia w srodku to wg mnie nie powinnas sie stresowac.
ps- czy ktorykolwiek stosunek odbyl sie bez zabezpieczenia?
pytam bo samo wytarcie sprawy nie załatwi.
duza czesc plemnikow pozostaje pod napletkiem w cewce moczowej, dlatego jesli chcecie kochac sie dosc czesto to najlepiej by bylo jakby chłopak sie umył i oddał mocz. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|