Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mili13
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Cze 01, 2008 2:11 am Temat postu: zmiana sterefy czasowej |
|
|
hey! mam pytanie do tych ktorzy byli w takiej samej sytuacji.. niedlugo wyjezdzam gdzie bedzie -6godzin od naszego polskiego czasu.. tak wiec jezeli normalnie zazywam tabletki antykoncepcyjne o 21 to czy w takim razie bede musiala odjac te 6 godzin i brac o 15 tamtego czasu? czy tez o 21 tamtego czasu???? z gory dziekuje za odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Nie Cze 01, 2008 3:40 pm Temat postu: |
|
|
organizm nie rozpoznaje stref czasowych i nie interesuje go to zupełnie powinnaś przyjąć tabletki po 24h od przyjęcia ostatniej. ale ponieważ spóźnienie ma nie być większe z tabsa niż 12h, to pamiętaj, żeby przerwa pomiędzy jedną a druga nie była większa niż 36h. najlepiej zrób tak, że jeden zegarek zostaw sobie nieprzestawiony. powinnaś tam przyjmować o 15. tylko się nie kopnij i nie weź jednego dnia 2 razy w każdym razie jakbyś tam zostawała długo i ta godzina by Ci nie odpowiadała, to mozesz sobie przesuwać o 1-2h tak, żeby po pewnym czasie znów przyjmować o 21. matko, zagmatwałam, ale może zrozumiesz ;p _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mili13
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Cze 02, 2008 2:28 am Temat postu: :) |
|
|
dziekuje..tez tak myslalam...ze organizm nie zna zmian...z tym ze zaczne zupelnie inaczej funkcjonowac..i to mnie zmylilo... ale dzieki za odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|