FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
backspace21
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 28, 2013 6:38 pm Temat postu: Zmiany na skórze... Biała narośl na członku |
|
|
Witam, od około roku mam pod napletkiem biała narośl która mnie niepokoi, wstydzę się iść z tym do lekarza. Jeśli ktoś miał takie coś lub wie co to może być to proszę o pomoc. Poniżej wrzucam link do zdjęcia z góry przepraszam za jakość.
http://i43.tinypic.com/ddouw5.jpg |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pasta
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 31 podziękowań w 31 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 29, 2013 9:25 am Temat postu: |
|
|
Jak możesz się wstydzić iść z tym do lekarza?! Wstyd to nie iść... jak byś dawno do niego poszedł, było by już za pewne po kłopocie, na takie rzeczy -domowe leczenie, nie jest do końca bezpieczne, zawsze trzeba być pewnym tego co się robi, tutaj nie do końca jesteśmy, z tego co wiem, może to być to np: Kiła, ale i tak trzeba zrobić badani, by to na pewno wykluczyć bądź potwierdzić.... Bo np: może być to coś znacznie gorszego, np: Leukoplakia...
Możesz to smarować maścią taką jak na grzybicę typu: Daktarin - ale i tak leć do lekarza! NIE CZEKAJ! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
backspace21
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 29, 2013 3:05 pm Temat postu: |
|
|
No to faktycznie będę musiał jak najszybciej zgłosić się do lekarza. Dodam że ta narośl nie boli i nie swędzi. Wykluczam też zarażenie się drogą płciową. Te białe "coś" czasem odrywa się od tej narośli i przypomina trochę biały naskórek. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pasta
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 31 podziękowań w 31 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 30, 2013 11:18 am Temat postu: |
|
|
No tak, wiem o tym:) Właśnie takie są objawy, że ich się nie odczuwa - wiele było takich przypadków, tylko trudno to zdiagnozować konkretnie, bo może to być właśnie Leukoplakia, bądź coś innego.
Musisz z tym iść do lekarza, przynajmniej Ci zdiagnozuje to konkretnie, potem jak będzie postawiona pełna diagnoza, będzie łatwo Ci pomóc z leczeniem narośla. Tylko polecam Ci iść prywatnie, bo w publicznym szpitalu może ewentualnie własnie polecić Ci maść |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|