FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
achmiel92
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sty 05, 2013 3:15 am Temat postu: Zmiany na skórze penisa - pęcherzyki. |
|
|
Witam, nie dawno zauważyłem na swoim penisie dziwne krostki, na początku trochę swędziały, lecz później przestały. Zacząłem smarować je maścią Clotrimazine, lecz nie regularnie i nie 3 razy dziennie, później przerzuciłem się na Detromecyne 1%, lecz mam wrażenie, że nie pomaga, a krostek znacznie przybyło. Dodam zdjęcia, może ktoś miał podobny problem i wie jaką maścią mam się smarować i co to może być, gdyż nie mogę pójść do dermatologa w najbliższym czasie... Pozdrawiam i liczę na pomoc. Być może gdybym stosował regularnie i dłużej Clotrimazine to by pomogło? Jak uważacie, co to może być? Może ktoś z Was miał to samo i może mi pomóc póki nie mogę pójść do lekarza?
Zdjęcia:
1. http://img545.imageshack.us/img545/7205/20130105014318.jpg
2. http://img534.imageshack.us/img534/4703/20130105014332.jpg |
|
Powrót do góry |
|
|
|
PannaKarolina20
|
Wysłany: Sob Sty 05, 2013 7:33 pm Temat postu: |
|
|
idź z tym do urologa on najlepiej Ci pomoże a z takimi sprawami nie ma żartów chyba że chcesz coś stracić przez nieuwagę ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
achmiel92
|
Wysłany: Sob Sty 05, 2013 11:59 pm Temat postu: |
|
|
No właśnie chodzi o to, że aktualnie nie mam dostępu do ochrony medycznej... Dopiero za miesiąc. A myślałem, że może ktoś ma coś takiego lub miał i mi pomoże. Aczkolwiek, wiem, że zrobiło się takie czerwone od Detromecyny, a teraz jak już nią nie smaruje to do złudzenia przypomina to prosaki. A w dodatku nie boli, nie swędzi w ogóle nic. I parę już samo zniknęło. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
monikamyszka
|
Wysłany: Pon Mar 18, 2013 1:27 pm Temat postu: odpowiedż |
|
|
[b][color=darkblue][/color]..witam odpowiadam...na pytanie o tych pecherzykach na penisie...to jest jeden z rodzajów opryszki...trzeba smarować długo,tak długo az nie przestanie swędzieć,a jak przestanie swędzieć,to brac antybiotyk dosustny,do końca serii ...tyle ile tabletek jest przepisanych ,tyle brać.nie współżyć z żadną kobietą,i nie rozwijac choroby.kobieta z która ostatnio pan współżył,równiez musi iść do ginekologa.polecam celibat.przez kilka miesięcy.najlepiej pół roku.po takiej nauczce ,polecam współzycie z nastepna partnerka w prezerwatywie.pozdrawiam.[/b] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|