Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
motylanoga
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Cze 16, 2014 10:19 pm Temat postu: Zmiany skórne na dłoniach |
|
|
Od paru dni na dłoni pojawiły mi się dziwne zmiany skórne. Miejsce jest zaczerwienione i pęka. Czy ktoś mógłby mi polecić jakiś specyfik? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pasta
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 31 podziękowań w 31 postach
|
Wysłany: Wto Cze 17, 2014 10:30 am Temat postu: |
|
|
Może będzie lepiej najpierw udać się np: Do dermatologa i dowiedzieć się co to jest? Należało by przeprowadzić testy alergiczne a potem może sprawdzić próbkę na badania histopatologiczne. Jest wiele maści ale np; niektóre mogą mieć skutki uboczne, niektóre mogą niedziałać co wiązać będzie się z niepotrzebnymi kosztami, a jak się pozna problem to będzie można dobrać odpowiednie leczenie. Znam jedną sytuacje, że maść niby działała ale negatywnie wpływała na wątrobę u pewnej kobiety. Być może te plamy są wynikiem uczelenia np; na jakieś substancje chemiczne? I najlepiej będzie ich unikać, żeby problem znikł. To tylko moja porada oczywiście |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sarsaparilla
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Cze 20, 2014 1:44 pm Temat postu: |
|
|
Pasta ma jak najbardziej racje ciężko jest ci cokolwiek polecić gdyż mogłoby ci to nie daj boże zaszkodzić. Także udaj się do dermatologa i będziesz wiedziała na czym stoisz nikt na forum nie pomoże ci lepiej niż specjalista. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pablopam
|
Wysłany: Czw Lip 17, 2014 9:24 am Temat postu: |
|
|
Idź z tym do dermatologa tak jak Ci radzą. My nie jesteśmy w stanie Ci fachowo pomóc - tym bardziej, że nawet nie masz zdjęć swoich dłoni. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malinka77
|
Wysłany: Pon Lip 21, 2014 12:10 pm Temat postu: |
|
|
Dokładnie. Pisząc, że masz dziwne zmiany, a ich nie pokazując raczej nikt nie będzie w stanie zasugerować co to może być. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|