Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
naneczka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Lip 15, 2006 10:15 am Temat postu: zmiany zachodzace przy stosowaniu cilest |
|
|
od 10 dni zazywam pigulki hormonalne cilest. zauwazylam ze od tamtego czasu powiekszyl mi sie nieco brzuch, piersi staly sie pelniejsze i wrazliwsze na dotyk . brzuch czasami mnie pobolewa dolem. czy to normalna reakcja mojego ciala na taka zmiane?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Lip 15, 2006 1:44 pm Temat postu: |
|
|
w pierwszym miesiącu brania pigułek mogą być różne reakcje organizmu.
najczęstsze wypisane sa na pigułkach.
ale te objawy o kyórych mówisz to może po prostu zbliżająca się miesiączka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
naneczka
|
Wysłany: Sob Lip 15, 2006 9:11 pm Temat postu: |
|
|
objawy sa identyczne do zblizajacej sie miesiaczki. ale nie za bardzo to rozumiem. okres zaczal mi sie 10 dni temu. rozpoczelam wtedy pierwsze opakowanie cilest. od jakis 2-3 dni mam objawy zblizajacej sie miesiaczki. nie rozumiem tego. prosze o wyczerpujaca odpowiec. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia181 Gość
|
Wysłany: Wto Lip 18, 2006 12:15 am Temat postu: |
|
|
ja zaczelam brac tabletki 2 tygodnie temu od pierwszego dnia misiaczki nadal mam miesiaczke i czesto sie zalatwiam i to bardzo bolaco mam tez czeste zawroty glowy ale nie wiem czy to normalne ty masz dobrze biez dalej tabletki dalej to ustapi napewno |
|
Powrót do góry |
|
|
|
klaudia Gość
|
Wysłany: Sro Lip 26, 2006 12:46 pm Temat postu: cilest |
|
|
ja koncze 1 opakowanie i powiekszyl mi sie troche biust tzn. jest nieco pełniejszy hihi ;D ale mialam po miesiączce przez ok 2 tyg. plamienia prązowe ale ustrały i wsyztsko jest ok :] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nika Gość
|
Wysłany: Sro Lip 26, 2006 1:18 pm Temat postu: yasmin-> cilest |
|
|
a ja mam takie pytanie. do tej pory bralam yasmin (tzn 2 opakowania), ale ze cena jest dosyc duza (i to byl jedyny mankament bo nie mialam w sumie zadnych skutkow ubocznych) wiec stwierdzilam ze sprobuje z jakimis tanszymi tabsami. no i lekarz przepisal mi cilest. troche boje sie, bo nie wiem jakie beda skutki... ale tak sobie mysle i po miesiacu wroce chyba spowrotem do yasminkow.
czy mozna tak czesto zmieniac tabsy? nie wplywa to na ich oslabienie, albo cos tego typu?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|