Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
TomaszR
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Paź 15, 2018 6:50 am Temat postu: Zmniejszenie żołądka a plastyka brzucha |
|
|
Jak to wygląda w praktyce, czy w zabiegach zmniejszenia żołądka istnieje możliwość wykonania plastyki brzucha? W jednym zabiegu? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
michalz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Loiska
|
Wysłany: Wto Paź 16, 2018 7:45 pm Temat postu: ... |
|
|
Tez się nad tym zastanawiałam ponieważ przechodziłam rękawową resekcję żołądka. Ogólnie mój lekarz prowadzący - dr Wiesław Pesta odradził mi plastykę brzucha od razu po zabiegu bariatrycznym ze względu na to,że przecież traci się szybko na wadze i ta skóra tak czy siak się jeszcze poluzuje.Pan doktor przyjmuje w Warszawskim ośrodku bariatrii (szpital św. Elzbiety) Wiesław Pesta więc jeśli chcesz się dowiedzieć więcej to umów się do niego bo naprawdę dobrze radzi. Ja na razie sobie zabiegi chirurgi plastycznej odpuszczam pomimo dyskomfortu tej obwisłej skóry ale poczekam do momentu aż osiągnę swój cel w zrzuceniu wagi. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ews-34
|
Wysłany: Pią Kwi 05, 2019 12:20 pm Temat postu: Najlepiej skonsultować się ze specjalistą |
|
|
Zgadzam się z przedmówcami. Najlepszym sposobem na odpowiedni dobór metody pozbywania się tkanki tłuszczowej jest konsultacja ze specjalistą. Ja z pomocą dr Boligłowy z Krakowa mogłam stopniowo uzyskać wymarzony brzuch. Polecam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Justka12
|
Wysłany: Sro Maj 15, 2019 11:48 am Temat postu: |
|
|
Plastyka brzucha i prblemy związane ze zmniejszeniem żołądka to bez wątpienia nie lada wyzwanie dla osób marzących o pięknym ciele po gwałtwnym odchudzaniu. Myślę, że specjaliści tacy jak dr Boligłowa to bez wątpienia dobry pomysł, gdyż pomogą spokojnie uzyskać wymarzone efekty. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Janek25
|
Wysłany: Wto Maj 21, 2019 9:53 am Temat postu: |
|
|
Podczas wizyty u dr Boligłowy poznałem dziewczynę, która przeszła podobny zabieg i przyznam szczerze że gdy zobaczyłem jej zdjęcia przed i po byłem w ciężkim szoku - niesamowita metamorfoza |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Juleczka15
|
Wysłany: Sro Cze 26, 2019 2:37 pm Temat postu: |
|
|
Myślę, że plastyka brzucha to dobra alternatywa dla wielu osób. Problem z nadmiarem skóry czy niechciany, uciążliwy tłuszczyk który ćwiczeń i diety się nie boi może być kłopotliwy. Wiem że dr Pabiańczyk w Krakowie wykonuje bardzo profesjonalne zabiegi w tym zakresie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|