Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

zniknięcie okresu po pierwszej tabletce

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
monika2504

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sty 31, 2008 8:24 pm    Temat postu: zniknięcie okresu po pierwszej tabletce Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dostalam okres i zaczelam brac tabletki antykoncepcyjne . gdy wzielam pierwsza momenyalnie zanikl mi okres . a dzis nagle sie pojawil . czy to przez te tableki ? odp prosze !
Rolling Eyes

-----edited by emilka----
temat przeniosłam do odpowiedniego działu i zmieniłam tytuł na bardziej sugerujący treść tematu
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pinezka
Gość

PostWysłany: Czw Sty 31, 2008 8:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mysle ze to napewno przez tabsy antykoncepcyjne Smile nie martw sie
Powrót do góry
fasolka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Pią Lut 01, 2008 6:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja znowu zaczelam brac tabletki, tym razem yasminelle i myslalam ze po 3 dniach skonczyl mi sie okres, ale jednak nie, zreszta i tak jest bardzo slaby ze przy regularnym wymienianiu tamponow one nie sa do konca nasaczone jak byc powinno...
Ale glowa do gory, mysle ze wszystko jest ok Smile
Madelajn

PostWysłany: Sob Lut 02, 2008 1:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie martw się ..to normalne Very Happy ja również stosuję yasminelle i przy pierwszym opakowaniu również miałam podobny problem Smile miesiączka w moim przypadku trwała przez około 10 dni i również była mało obwita..ale niestety była dłużej niż zwykle Smile
Powrót do góry
Sasasa87

PostWysłany: Wto Mar 11, 2008 7:15 pm    Temat postu: pytanko Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja mam takie pytanko bo chce sie upewnic czy aby napewno dobrze wzielam tabletke:) a wiec wzielam pierwsza pierwszego dnia miesiaczki i biore je teraz ciagiem az skoncze te 21 tabletek w jednym opakowaniu? i po jakim czasie potem pojawi mi sie miesiaczka gdy zrobie te 7 dni przerwy?Smile

a i Ps. Przepraszam ze pisze to nie w temacie ale kurcze jeszcze nie umiem sie tutaj odnalezc za bardzo z gory dzieki za odp;)
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Wto Mar 11, 2008 7:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bierzesz regularnie 21 tabletek a potem przez 7 dni nie bierzesz i ósmego dnia zaczynasz kolejne opakowanie Smile krwawienie z odstawienia powinno wystąpić w czasie tych 7miu dni przerwy, ale czasami przy pierwszych opakowaniach się nie pojawia. jeżeli tak się stanie, to normalnie i tak zaczynasz kolejne opakowanie 8smego dnia.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1