Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
monika2504
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sty 31, 2008 8:24 pm Temat postu: zniknięcie okresu po pierwszej tabletce |
|
|
dostalam okres i zaczelam brac tabletki antykoncepcyjne . gdy wzielam pierwsza momenyalnie zanikl mi okres . a dzis nagle sie pojawil . czy to przez te tableki ? odp prosze !
-----edited by emilka----
temat przeniosłam do odpowiedniego działu i zmieniłam tytuł na bardziej sugerujący treść tematu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Czw Sty 31, 2008 8:44 pm Temat postu: |
|
|
mysle ze to napewno przez tabsy antykoncepcyjne nie martw sie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Pią Lut 01, 2008 6:10 pm Temat postu: |
|
|
Ja znowu zaczelam brac tabletki, tym razem yasminelle i myslalam ze po 3 dniach skonczyl mi sie okres, ale jednak nie, zreszta i tak jest bardzo slaby ze przy regularnym wymienianiu tamponow one nie sa do konca nasaczone jak byc powinno...
Ale glowa do gory, mysle ze wszystko jest ok _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Madelajn
|
Wysłany: Sob Lut 02, 2008 1:38 pm Temat postu: |
|
|
Nie martw się ..to normalne ja również stosuję yasminelle i przy pierwszym opakowaniu również miałam podobny problem miesiączka w moim przypadku trwała przez około 10 dni i również była mało obwita..ale niestety była dłużej niż zwykle |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sasasa87
|
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 7:15 pm Temat postu: pytanko |
|
|
a ja mam takie pytanko bo chce sie upewnic czy aby napewno dobrze wzielam tabletke:) a wiec wzielam pierwsza pierwszego dnia miesiaczki i biore je teraz ciagiem az skoncze te 21 tabletek w jednym opakowaniu? i po jakim czasie potem pojawi mi sie miesiaczka gdy zrobie te 7 dni przerwy?
a i Ps. Przepraszam ze pisze to nie w temacie ale kurcze jeszcze nie umiem sie tutaj odnalezc za bardzo z gory dzieki za odp;) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 7:58 pm Temat postu: |
|
|
bierzesz regularnie 21 tabletek a potem przez 7 dni nie bierzesz i ósmego dnia zaczynasz kolejne opakowanie krwawienie z odstawienia powinno wystąpić w czasie tych 7miu dni przerwy, ale czasami przy pierwszych opakowaniach się nie pojawia. jeżeli tak się stanie, to normalnie i tak zaczynasz kolejne opakowanie 8smego dnia. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|