Od kilku dni zauważyłam, że podczas zmywania makijażu wieczorem wacik był żółty. Oczywiście nie było to spowodowane fluidem czy innymi podkładami ponieważ ich nie używam. Wczoraj jednak zauważyłam iż nie dotyczy to tylko twarzy ponieważ nogi też miałam całkowicie żółte. Osad (?) oczywiście się zmywa ale zastanawiam się co może być tego przyczyną, nigdy wcześniej nic takiego mi się nie przytrafiało. Teraz ta żółć nie jest widoczna ale jak przetrę namoczonym wacikiem to będzie zółty. Czy może to być wywołane jakimś nowym kosmetykiem (ostatnio sporo wcieram we włosy) lub piciem pokrzywy? Może dzięki pokrzywie organizm pozbywa się toksyn przez skórę?
Powrót do góry
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
Wysłany: Czw Gru 26, 2013 5:42 pm Temat postu:
A nie przyjmujesz witamin z grupy B? Albo pijesz duzo soków z beta-karotenem? _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą.
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Dermatologia
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1