Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Slusek Zbanowany
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lut 19, 2010 3:55 pm Temat postu: Zrogowiaciała skóra |
|
|
Mam pytanie, co zrobić zeby skóra była gładziutka trzeba czesto peeling robic ??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kellly
|
Wysłany: Nie Mar 21, 2010 7:20 pm Temat postu: |
|
|
też
peeleing i dobry krem nawilżający czy balsam jak do ciała no i podstawa to nie przesuszać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ane
|
Wysłany: Nie Mar 21, 2010 9:33 pm Temat postu: Re: Zrogowiaciała skóra |
|
|
Slusek napisał: | Mam pytanie, co zrobić zeby skóra była gładziutka trzeba czesto peeling robic ??? |
Peeling stosuj raz góra dwa razy w tygodniu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
baletudos Zbanowany
|
Wysłany: Nie Maj 16, 2010 8:52 pm Temat postu: zrogowiaciała skóra + meszki włosowe ;//// |
|
|
mam pytanie co zrobic, zeby skora byla gładka i ładna i zeby nie była zrogowiaciała ? ;/ mam tez oczywiscie jestem w wieku dojrzewania i pojawia sie pierwsze owlosienie na klatce piersiowej no i mam 7 meszków włosowych (takich czerwone kropki) i mnie to denerwuje czym to najlepiej zlikwidowac... prosze odpisac
Prosze nie tworzyc nowych tematow jesli istnieja o podobnej tematyce. Temat przenosze w odpowiednie miejsce.
Mala_mi
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Nie Maj 16, 2010 10:35 pm Temat postu: |
|
|
baletudos po co chcesz wloski likwidowac? Jedynie laserowo cokolwiek da - ale nie takim "laserem" z dlugopisu
Dorastasz chlopczyku, to normalne i musisz z tym sie pogodzic, jedni maja wiecej owlosienia inni mnie, moze tobie z czasem wiecej sie pojawi niz 7 wlosow.
Co do skory najlepiej stosowac peeling - np Nivea Visage Young. Jest delikatny a oczyszcza skore i zluszcza martwy naskorek _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|