Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nowikkk
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Gru 18, 2014 12:10 pm Temat postu: zwalczanie nadmiernego zapachu papierosów w domu |
|
|
Każdej osobie narzekającej na zapach papierosów polecam ze skorzystania z oczyszczacza powietrza. Bardzo dobrze sprawuje się w moim domu. Korzystam z [reklama] i nie narzekam na żadne zapachy, samo urządzenie niszczy bakterie, grzyby, wirusy i roztocza. Jeśli ktoś jest zainteresowany odsyłam do lektury na [zakaz umieszczania linków]. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
PrettyWoman
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Pią Gru 19, 2014 2:31 pm Temat postu: |
|
|
dla mnie najlepszym wyjściem było by po prostu nie palenie w domu, również wietrzenie i zwykły zapach wystarczy, trochę kombinacji się tutaj pojawia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
oktavia
|
Wysłany: Pią Gru 19, 2014 7:54 pm Temat postu: |
|
|
A ja każdej osobie narzekającej na zapach papierosów polecam rzucić palenie - to najprostszy, najtańszy i najskuteczniejszy sposób |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sarsaparilla
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Gru 20, 2014 4:32 pm Temat postu: |
|
|
U mnie w domu jeszcze tylko 1 osoba pali i wszyscy inni wyganiają ją na balkon jeśli chce palić niech sobie tam smrodzi a nie w domu w którym się śpi , je i ludzi zaprasza. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
oktavia
|
Wysłany: Sob Gru 27, 2014 7:35 pm Temat postu: |
|
|
Sarsaparilla napisał: | U mnie w domu jeszcze tylko 1 osoba pali i wszyscy inni wyganiają ją na balkon jeśli chce palić niech sobie tam smrodzi a nie w domu w którym się śpi , je i ludzi zaprasza. |
Jak pomarznie na balkonie przez zimę to może najdzie ją ochota na rzucenie palenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kirek Spamer
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Czw Kwi 23, 2015 11:37 am Temat postu: |
|
|
PrettyWoman napisał: | dla mnie najlepszym wyjściem było by po prostu nie palenie w domu, również wietrzenie i zwykły zapach wystarczy, trochę kombinacji się tutaj pojawia |
I to jest całe sedno u mnie w domu paliły dwie osoby, więc nawet niepalący byli przyzwyczajeni i nie czuli, dopiero jak się wychodziło gdzieś w ubraniach to inni zwracali uwagę. W zasadzie ciężko zniwelować zapach palenia jak się z tym procederem nie skończy, możesz próbować ewentualnie sposobów neutralizacji zapachów. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
marysia22
|
Wysłany: Wto Kwi 28, 2015 10:00 am Temat postu: |
|
|
Najlepiej nie palić w domu
A jeżeli się pali - trzeba często wietrzyć i najlepiej palić w oknie, a przynajmniej starać się wydychać dym w stronę okna. Zapach zabijają też zwykłe kadzidełka, jakie można kupić za kilka złotych w kwiaciarniach. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gabrysiakornak
|
Wysłany: Sro Maj 20, 2015 11:15 pm Temat postu: |
|
|
jeśli już ktoś musi palić w pomieszczeniu to później obowiązkowe wietrzenie i można świeczkę zapalić, i nasypać kawę w ziarnach na jakiś spodek - obydwie rzeczy powinny trochę pochłonąć zapach |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nutka87
|
Wysłany: Sob Maj 30, 2015 10:53 pm Temat postu: |
|
|
Wg mnie podstawa to nie palić w domu, bo potem nie ma sposoby by się pozbyć tego zapachu.
To wnika w tapety w ściany, meble... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
cascada
|
Wysłany: Pon Cze 08, 2015 7:05 am Temat postu: |
|
|
u mnie cale szczescie nikt nie pali, ale pewnie wystarczylby taki zapach elektryczny |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|