FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
justyyyna.10
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 24, 2010 10:42 pm Temat postu: Zwichniecie stawu biodrowego praweo |
|
|
Witam serdecznie!
Proszę o pomoc. Mój Tata został wczoraj wypisany ze szpitala, jest po wypadku samochodowym.
Miał zwichnięte prawe biodro, zostało nastawione. Niestety lekarze nie poinformowali nas jak zapobiegać bólowi z tym związanemu, nie przepisano także żadnych mocnych środków przeciwbólowych! Nie wiemy nic o rehabilitacji! W dodatku noga zaczęła drętwieć! Czy jest to wina ułożenia? To normalne? Co zrobić by ulżyć mu w bólu? Po jakim czasie wróci do pełnej sprawności?
Liczę na życzliwość forumowiczów, mam nadzieję że ktoś podzieli się swoją wiedzą!
Z góry dziękuję za odpowiedzi! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pacjent5
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lis 16, 2010 1:12 pm Temat postu: |
|
|
Jak najszybciej wziąć sprawy w swoje ręce i iść do rehabilitanta! Nie ma co zwlekac a w tej chwili duzo gabinetów jest częściowo refundowany jak np. ten który ja znam w Trójmieście, w Gdańsku Wrzeszczu, nalezy dowiedziec sie co się dzieje z biodrem i poddać się leczeniu rehabilitacyjnemu, pozniej mozna powtarzac cwiczenia w domu, im szybciej tym lepiej, tym szybszy powrót do sprawności |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|