Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Borys
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżeń: 2
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 3:19 pm Temat postu: |
|
|
bralam udzial w tym badaniu _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 8:57 pm Temat postu: |
|
|
ja również zresztą wrzucałam ankietę na forum ;p _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Borys
|
Wysłany: Pią Mar 12, 2010 5:34 pm Temat postu: |
|
|
no i co sadzicie o nas internautach? ciekawe jest , ze 2/3 z nas zadowolonych jest z zycia seksualneo i tyyle samo tez przyznaje sie do problemow lozkowych, czyzby problemy nie wplywaly na ocene naszego zycia sypialnianego? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Piotrowa
|
Wysłany: Pon Mar 15, 2010 7:07 pm Temat postu: |
|
|
Widocznie całkiem dobrze sobie radzimy z problemami łóżkowymi, nie przygniatają nas, może to dzięki temu, że łatwo o kontakt ze specjalistami - seksuologami, psychologami. Taka pomoc przecież jest niezastąpiona...samemu ciężko sobie radzić z tak przykrymi rzeczami jak łóżkowe problemy, kompleksy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Borys
|
Wysłany: Wto Mar 16, 2010 8:58 pm Temat postu: |
|
|
no mysle, ze mozesz miec racje, jak 20 lat temu facet mial problemy to byl pozostawiony samemu sobie, teraz bierze prywatna wizyte u seksuologa, dwa razy sie przejdzie pogada , zmieni podejscie i zazwyczaj problem znika |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Piotrowa
|
Wysłany: Sro Mar 17, 2010 7:34 pm Temat postu: |
|
|
A ten wiek inicjacji to jakiś taki się wysoki wydaje. Ja to myślałam, że to raczej w wieku 15 lat większość zaczyna...no ale to dobrze, że tak nie jest. Znaczy się, że jest szansa na to by inicjacja była przemyślana, a nie spontaniczna |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Mar 18, 2010 10:30 am Temat postu: |
|
|
szczerze mówiąc ten wiek pierwszej inicjacji mnie zaskoczył i jakoś mi się aż wierzyć nie chce _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Czw Mar 18, 2010 12:56 pm Temat postu: |
|
|
ale pewnie ankiete nie wypelniali sami mlodzi internauci. wsrod internatów sa osoby dorosle i stad sredni wynik taki jaki jest : ) _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Borys
|
Wysłany: Czw Mar 18, 2010 4:31 pm Temat postu: |
|
|
fasolka napisał: | ale pewnie ankiete nie wypelniali sami mlodzi internauci. wsrod internatów sa osoby dorosle i stad sredni wynik taki jaki jest : ) |
Tak, to prawda, chociaz wsrod internautow tez przewazali pewnie mlodsi ludzi niz starsi ;)ale coz, mamy w takim razie powody do dumy, bo to dobrze o nas swiadczy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|