Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sonia27
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Lut 02, 2008 12:57 am Temat postu: zylki na piersiach i na otoczkach |
|
|
prosze o odpowiedz nie wiem co to jest od jakiegos miesiaca pojawily mi sie zylki na piersiach i na otoczkach nie wiem co to moze byc prosze o porady moze ktoras z was tak ma za odpowiedzi z gory dziekuje bardzo
----edited by emilka----
ale uważasz te żyłki jakko objaw ciąży czy jakąś dolegliwość? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Lut 02, 2008 12:00 pm Temat postu: |
|
|
moze poprostu taka masz urode? najlepiej bedzie jak zasiegniesz rady specjalisty, on Cie obejrzy i powie ocb, a my tutaj mozemy tylko "gdybac". pzdr _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
sonia27
|
Wysłany: Sob Lut 02, 2008 5:36 pm Temat postu: |
|
|
dzieki dziewczyny za odpowiedz emilka nie wiem czy moge to wiazac z objawem ciazy chodz chcialbym ,ale niestety dostalam @ co prawda zawsze amm @ po 4 dni konczace sie plamieniem ale teraz to druga moja @ krotka trwajaca po 2 dni bez koncowych plamien a zylki ma od jakiegos miesiaca ,ale moze to ze przytylam 5 kg troche mnie martwi zylki wokolo otoczek nie wiem co to jest piersi mnie nie bola ,ale tak jak odp wind powinnam isc do lekarza pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sonia27
|
Wysłany: Wto Lut 05, 2008 12:05 am Temat postu: |
|
|
hej dziewczynki jestem szczesliwa zrobilam dzis test ciazowy i okazalo sie ze wyszly dwie kreski jestem szczesliwa jutro rano powtorze test i wtedy zapisze sie do lekarza ale jestem szczesliwa dzieki dziewczyny za odpowiedzi papa pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Lut 05, 2008 11:15 am Temat postu: |
|
|
sonia27 gratuluje i zycze zdrowka tobie i dzidzi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Wto Lut 05, 2008 11:29 am Temat postu: |
|
|
i ja tez sie przylaczam * |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Lut 05, 2008 10:48 pm Temat postu: |
|
|
matko kochana ja rowniez sie przyłaczam!! zazdroszcze z całego serca !!! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
roksana
|
Wysłany: Wto Lut 26, 2008 1:31 pm Temat postu: |
|
|
Aja mam żyłki ale na łydkach:( a mam dopiero 25 lat i co mam robic?
Więc albo taka ma uroda albo zaczątki zylaków wstrętnych fuj fuj fuj. Biorę sobie profilaktycznei tabletki z kasztanowca czy kasztana jakoś tak co rozszerzaja zyłki wszelkie więc i moze wam na piersi pomogą, bo usuwają wszelkie zatory w zyłach a że sa one roslinne to mało niebezpiecznie. Pozdro |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sprezyna
|
Wysłany: Wto Lut 26, 2008 4:53 pm Temat postu: |
|
|
czyli jak widać dziewczyny można być w ciąży i mieć okres. Nawet nie jakieś tam plamienie ale zwyczajne krwawienie. MOja siostra w pierwszym miesiącu ciąży miała normalne krawiewienie jak co miesiąc, dopiero po badaniu okazało u lekarza okazało się że jestw trzecim miesiącu ciąży, podczas gdy ona przypuszczała pierwszy. A jej szwagierka miała okres przez cały pierwszy trymestr. Z tym że ma nadżerke, z tym że nie wiem czy ma o jakiś wpływ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Lut 26, 2008 7:10 pm Temat postu: |
|
|
pewnie ze nadzerka ma wplyw na krwawienie.... a z tym to jest roznie ale na parwde bardzo maly % kobiet ma okres taki normalny, bardzo sie zadko zdaza i to juz jest niebezpieczne.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|