Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2014 12:55 am Temat postu: |
|
|
Raczej nie. Plemniki w takich warunkach sa w stanie przezyc kilka minut, ale nie kilka godzin. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fuxik
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 28, 2014 4:38 pm Temat postu: |
|
|
Chciałbym zapytać czy wytrysk (nie na miejsca intymne) w wyniku pettingu pod prysznicem w czasie ciągle lecącej wody jest niebezpieczny? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 28, 2014 11:42 pm Temat postu: |
|
|
O ile umyjesz rece przed dotykaniem partnerki to nie. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fuxik
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 28, 2014 11:54 pm Temat postu: |
|
|
Partnerka jest ze mna pod prysznicem i dotyka mnie doprowadzając do wytrysku. Ja jej nie dotykam. Nasienie laduje w bliżej nieokreślone miejsce, a napewno nie jest kierowane w stone narządów rodnych kobiety po czym natychmiast jest splukane wraz ze strumieniem wody. mniej więcej tak to wygląda |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karni
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 29, 2014 8:31 pm Temat postu: |
|
|
Sprawa wyglada tak, dziewczyna robi mi to reka, dochodzi do wytrysku, ona ma sperme na dloniach po czym wyciera dlonie w chusteczkę, lezymy okolo 7-10 min po czym idzie siusiu i ta owa reka i przy pomocy papieru toaletowego wyciera wiadomo co, cipcie jest dzien po okresie. Jakies ryzyko istnieje? Czy plemniki juz dawno zginely? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fortminorx
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 30, 2014 11:37 pm Temat postu: |
|
|
@karni
Cytat: | Jakies ryzyko istnieje? Czy plemniki juz dawno zginely? |
Nie jestem zbyt doświadczonym forumowiczem, ale z mojego, męskiego punktu widzenia, nie widzę podstaw do obaw |
|
Powrót do góry |
|
|
|
przemo0001
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Paź 06, 2014 4:12 pm Temat postu: |
|
|
witajcie proszę o podtrzymanie na duchu bo już 2 noc nie mogę zasnąć sprawa wygląda tak ze
onanizowałem się wytarłem ręce w papier (lecz zapomniałem umyć ;/)
poszedłem zjeść kolacje jakieś 10min potem zrobiłem łózko jakieś 2minuty
rozłożyłem koc kołdrę poduszki położyłem się za jakieś 15-20min przyszła dziewczyna i włożyłem palec do jej pochwy najpierw było sucho po paru razach pokazał się śluz z tego co czytałem był on ciekły.
i tu mam pytanie czy po tych 30-45min mogły na palcach zostać plemniki zdolne do zapłodnienia?Czy po tylu czynnościach i dotykania ubrań mogły one zostać w jakiś sposób na ręce.
Dodano po 10 godzinach 51 minutach:
czy mógłby ktoś odpisać na powyższe pytanie proszę o szybka odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
przemo0001
|
Wysłany: Sro Paź 08, 2014 3:58 pm Temat postu: |
|
|
żyje tu jeszcze ktoś na forum |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Polar
|
Wysłany: Pon Sty 05, 2015 12:18 am Temat postu: |
|
|
Kilka postów wyżej masz odpowiedz na swoje pytanie
nowicjuszka napisał: | Raczej nie. Plemniki w takich warunkach sa w stanie przezyc kilka minut, ale nie kilka godzin. |
Ryzyko jest zawsze choć w Twoim przypadku wydaje mi się ono znikome, w ciążę zajść nie jest w cale tak łatwo, są ludzie, którzy długo się starają by mieć dziecko, aczkolwiek jak życie pokazuje często ciąża pojawia się tam gdzie nikt jej nie wygląda.
Swoją drogą nie rozumiem po co trzepiesz jak za pół godziny ma przyjść dziewczyna |
|
Powrót do góry |
|
|
|
martabielec
|
Wysłany: Nie Maj 31, 2015 10:06 pm Temat postu: |
|
|
Ryzyko zawsze jest - ale tak minimalne że nie warto brać go pod uwagę w tym przypadku |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|