Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Aby poczula sie jak w niebie...

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Paweł
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Nie Sie 20, 2006 10:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zależy też w jakim jest wielu i jak zna samą siebie, czy wie czego chce?

Dość spora częsć kobiet musi sie najpierw oswoić z tym wszystkim, poznać, nauczyć własnego ciała, tak aby sprawiało im to przyjemność.

Zapytaj ją po prostu co by jej sprawiło przyjemność a potem to zróbcie (o ile ty będziesz miał na to ochotę - meżczyzna też może powiedzieć NIE i wcale nie jest to nic złego czy dziwnego Wink ).
Może ona wcale jak na razie nie oczekuje od ciebie seksu oralnego (bo z tego co opisujesz to można by to już tak nazwać).
A orgazmy, hmm przyjdą z czasem z doświadczeniem, stażem w sypialni, najważniejsze żęby było wam dobrze razem i żeby żadna ze stron nie robiła czegoś czego dróga nie chce Wink
Jak tak będziecie robić to za jakiś czas przy którymś razie znajdziecie sposób i na ten upragniony orgazm Wink Zobaczycie Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Gość

PostWysłany: Pon Sie 21, 2006 3:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ona ma 18 lat i sęk w tym że nie zna siebie zbyt dobrze, nie bawiła sie sama ze sobą i niewie co jej sprawia przyjemność.... no cóż trzeba próbować
Powrót do góry
KOBIETA

PostWysłany: Pon Sie 21, 2006 11:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W seksie dla kobiety liczy sie bliskosc. O wiele bardziej od orgazmu. to nie sa zawody sportowe i nie zawsze trzeba za wszelka cene biec do mety.Mysle ze miedzy wami brakuje przede wszystkim bliskosci.I rozmow.Bo o seksie trzeba rozmawiac.Zamiast pytac na forum o to co cie zastanawia zapytaj twoja dziewczyne.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Wto Sie 22, 2006 9:50 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

post wyrzej napisałem ze nie mam poco ją pytać bo sama nie wie....... a rozmawiamy o tych sprawach na tyle na ile sami sie wnich orientujemy ale ona tej wiedzy po prostu nie posiada.
Powrót do góry
KOBIETA

PostWysłany: Wto Sie 22, 2006 10:00 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Skoro nie wie i nie chce sie dowiedziec bo tak zrozumialam to byc moze po prostu nie jest jeszcze gotowa na rozpoczecie wspolzycia.A wiedza teoretyczna na ten temat wcale nie jest trudna do zdobycia.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Wto Sie 22, 2006 1:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ona chce wiedzieć ale po 1 my nie współżyjemy, moje pytanie dotyczyło pieszczot francuskich a nie seksu. kolejna sprawa że jej samej "badanie sie" nie sprawia przyjemności ale chce żebym ją w ten sposób pobudzał ale bardziej efektywnie
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pią Wrz 01, 2006 4:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hmm... Efektywniej? A co to, fabryka jakaś? Dniówki się liczy? Chyba masz trochę niezdecydowaną tą pannę, jak większośc kobiet z resztą! Smile Wiesz, nie o to tu chodzi, żeby szybko i byle jak. Z mojego punktu widzenia, to powinieneś "rozbudzac" ją inaczej. Nie od razu przechodzić do pieszczot. I najlepiej kiedyś, kiedy wcale się tego nie spodziewa. Podejdź do niej, obejmij ją w pasie i pocałuj. Długo i namiętnie. Potem delikatnie zjedź ustami niżej, dotykając szyi i delkotu. Możesz chwilę zatrzymać sięprzy biuście i... skończyć na tym! Jeżeli po kilku takich akcjach nie będzie miałą ochoty na więcej, to ja już nie wiem! Mi wystarczy, że mój chłopak siędo mnie bardziej zbliży, a juz mam dreszcze! Smile
Powrót do góry
mycha

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Wrz 01, 2006 9:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmm chyba rozumię twoją dziewczynę Wink ale powinna wiedzieć kiedy ją bardziej podniecają twoje pieszczoty a kiedy mniej i które woli bardziej pieszczoty, wiec może niech "poprowdzi" twoją rękę po swoim ciele i tym samym razem wybadacie co ją bardziej podnieca a ona nie będzie musiała sama tego robić i sama dotykac się Very Happy Ty dowiesz sie w których miejscach powinieneś ją dotykać a ona zyska wiecej przyjemności (ja tak pokazywałam chłopakowi mimo iż sama się "nie badałam" i było to przyjemne zarówno dla mnie jak dla niego Laughing )
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2