Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
aramentis
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Maj 14, 2007 4:09 pm Temat postu: |
|
|
a jesli do zapłodnienia dojdzie zanim kobieta wzięła tabletki antykoncepcyjne, ale nieswiadoma stosowala je pozniej przez jakis czas to jaki to mogloby miec wplyw na płód? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
domi1408
|
Wysłany: Nie Paź 19, 2008 12:20 pm Temat postu: antykoncepcja a ciąża! |
|
|
witam,mam problem jestem w 6 tygodniu ciąży , brałam cilest i zaszłam w ciąże,tabletki łykałam jeszcze cały miesiąc nim dowiedziałam sie o nowym życiu u lekarza byłam i ginekolog powiedział ze tabletki nie maja wpływu na rozwoj płodu...boje sie o moje dziecko. czy zrobic jakies badania ktore przekonaja mnie o prawidłowym rozwoju płodu ??jesli tak to jakie ?? prosze o pomoc!dziekuje domi1408.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Nie Paź 19, 2008 12:35 pm Temat postu: |
|
|
nie ma co się bać, tabletki nie szkodzą ciąży _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Paź 19, 2008 9:50 pm Temat postu: |
|
|
zgadzam sie z EMI
swoja droga to jak Ty brałas te tabsy ze zaszłas w ciaze?! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Nie Paź 19, 2008 11:03 pm Temat postu: |
|
|
no właśnie też się chciałam spytać :P
i jeszcze jak poznalaś, że jesteś w ciąży? krwawienie z odstawienia się nie pojawiło? bo nie powinno, ale tak w praktyce chciałabym też wiedzieć ;) _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Lady_a
|
Wysłany: Pon Paź 20, 2008 11:53 am Temat postu: |
|
|
moja znajoma zażywała Harmonet i też zaszła. Nic się nie stało z dzieckiem, urodziło się zdrowiutkie:) Głowa do góry!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
domi1408
|
Wysłany: Pon Paź 20, 2008 8:44 pm Temat postu: |
|
|
witam ,tabletki brałam regularnie, az pewnego razu wyjechalismy z mezem na 3 dni i pech chciał ze zapomniałam tabletek...a test zrobiłam jak spozniała mi sie miesiaczka ponad tydzien(dopuszczalne opoznienie to jakies 4-5dni) i strasznie nabrzmiały mi piersi , a takie objawy miałam przy pierwszej ciazy o pierwszej dowiedziałam sie jak juz nosiłam malenstwo pod serduchem 8 tygodni(wczesniej nie bralam zadnych anty),a teraz po 6 tygodniu juz wiem ze nosze w sobie nowe zycie... dzieki za słowa otuchy mam nadzieje ze wszystko bedzie w pozadku :)pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Paź 20, 2008 10:07 pm Temat postu: |
|
|
o kurde to ładnie. nie sadziłam ze przez 1dno zapomnienie mozna zajsc w ciaze... :|az tak szybko owulacja sie pojawia... gratuluje. nie martw sie . bedzie dobrze _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sob Paź 25, 2008 4:37 pm Temat postu: |
|
|
Wind 3 dni nie brania tabletek to dużo... a słyszlalam ze po "odstawieniu", "zapomnieniu" tabletek bardzo łatwo o ciąże. I wcale długo nie trzeba czekać na "efekty".
Domi życzę zdrówka dla Ciebie i dla maleństwa:) Na pewno wszystko będzie ok bo ja również słyszałam że nic się nie dzieje gdy się na początku ciąży zażywa tabletki. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
|
Wysłany: Sob Lis 01, 2008 10:02 pm Temat postu: |
|
|
Domi- moja bratowa też brała tabletki zanim zorientowała się że jest w ciąży. lekarka zrobiła jej usg . mała urodziła się zdrowiutka:)
życzę zdrowia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|