Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lolkaaaa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Cze 09, 2006 3:44 pm Temat postu: Balsamy opalajace |
|
|
Ostatnio za namowa reklam i dlatego tez ze mi sie skonczyl moj poprzedni balsam (lekko brazujacy z kolastyny). Kuopilam reklamowany balsam z swietlista opalenizna lekka i ladna Jonson Baby. Problem polega na tym ze wczoraj bylam na solarium i w domu posmarowalam sie tym balsam jak to zawsze robilam tym wczesniejszym.
Dzis na ciele mam dziwne plamy Czy mozliwe zeby ten balsam takie robil? przeciez tam tego opalajacego enzymu powinno byc bardzo malo miala byc stopniowa lekka opalenizna a tutaj zolte plamy Czasami np miedzy palcami to mialam wrecz pomaranczowe! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Olka16 Gość
|
Wysłany: Pią Cze 09, 2006 7:00 pm Temat postu: |
|
|
Ja nie polecam nikomu samoopalacza. Mysle ze smarowałam sie rownomiernie a i tak mialam plamy. Rowniez między palcami mialam wrecz pomaranczowe. Po kilku dniach ta opalenizna mi schodzila tak jakbym byla brudna! Uzywałam samoopalacza z Ziaji-Sopot. Moze lepszy efekt osiagnie sie stosujac rownoczesnie peeling? Sprobuj.. Pozdrawiam! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Freya
|
Wysłany: Pią Cze 09, 2006 9:35 pm Temat postu: |
|
|
ja używam również z Ziaji- seria Sopot, ale balsamu..
Moim zdaniem jest BARDZO dobry |
|
Powrót do góry |
|
|
|
paulina89
|
Wysłany: Sro Cze 21, 2006 5:37 pm Temat postu: |
|
|
tez uwazam ze SOPOT jest bardzo dobry przed nalozeniem zawsze robie peeling, schodzi rownomiernie, a co do plam to chyba zalezy od umiejetnosci rozsmarowania przedewszystkim a nie od samego balsamu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Freya
|
Wysłany: Sro Cze 28, 2006 10:16 pm Temat postu: |
|
|
paulina89 napisał: | tez uwazam ze SOPOT jest bardzo dobry przed nalozeniem zawsze robie peeling, schodzi rownomiernie, a co do plam to chyba zalezy od umiejetnosci rozsmarowania przedewszystkim a nie od samego balsamu |
zgadzam się z Tobą
nie wiem jak innym, ale ja po nałożeniu balsamu Sopot mam delikatny odcień brązu.. oczywiscie wraz z kolejnym nałożeniem skóra się "przyciemnia" :)hehe ale nie jest taka nienaturalna jak po różnych samoopalaczach |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Rayne
|
Wysłany: Nie Sie 13, 2006 12:16 pm Temat postu: |
|
|
a jakiego balsamu/kremu używać do opalania,jeśli mam jasną karnację (jaki ma być wysoki filtr).Oczywiście do opalania naturalnego pod słoneczkiem,bo na solarium nie chodzę.Jaki polecacie?Który najlepiej chroni przed starzeniem skóry? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Freya
|
Wysłany: Pon Sie 21, 2006 9:16 pm Temat postu: |
|
|
masz bardzo jasną karnacje? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Rayne
|
Wysłany: Pią Wrz 01, 2006 9:26 am Temat postu: |
|
|
Nie taką bardzo jasną ,ale jednak.Blada nie jestem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
bodek24
|
Wysłany: Sro Lip 04, 2007 10:34 am Temat postu: |
|
|
jesli chodzi o balsamy brazujace ja polecam Dove Summer Glow! mimo ze mam jasna karnacje zdecydowalam sie na jego uzycie. i to byl strzal w 10 nie zostawia smug jak samoopalacz, a delikatny efekt widac juz nastepnego dnia. poza tym dobrze jest miec poczucie, ze jednoczesnie to swietny nawilzacz i nie potrzebuje juz kolejnego balsamu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga xs Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Lip 04, 2007 11:10 pm Temat postu: |
|
|
Ja probowalam roznych samoopalaczy i kremow brazujacych,ale najlepszy okazal sie balsam Ziaja-Sopot.Nie zostawia zadnych plam,a ''opalenizna'' wyglada naturalnie.Polecam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|