Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Czw Sie 09, 2007 2:46 pm Temat postu:
ja wiernie się trzymam dove summer glow i nie zamierzam zmieniać bo mi najbardziej pasuje pod każdym względem.
Powrót do góry
ampstrong
Wysłany: Czw Sie 09, 2007 5:02 pm Temat postu: bronzowienie sie
ja wyprobowalam kilka samoopalaczy, najbardziej pasowal mi dove i to zdecydowane. na razie korzystam z promieni slonecznych ale na jesien chyba do neigo wroce:)
Powrót do góry
Ulcia :)
Wysłany: Pon Sie 20, 2007 5:57 pm Temat postu:
Zgadzam sie z przedmowczynia ja tez uzywam Ziaja Sopot i jestem bardzo zadowolona daje ladny naturalny kolor i nie zostawia plam i smog Polecam
Powrót do góry
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 12:48 pm Temat postu:
postanowilam sobie kupic balsam z dove - zobaczymy jakie beda efekty
Powrót do góry
Barbie
Wysłany: Wto Lut 26, 2008 11:45 pm Temat postu:
lolkaaaaa tez mam chyba taki balam taki sam.. yhymm on roi takie plamy.. i ma taki dziwny zapach.. zakup se inny.. polecam 4 pory roku tez brazujacy dobry :)
Powrót do góry
rozan
Wysłany: Pią Paź 11, 2019 10:12 am Temat postu: Re: Balsamy opalajace
lolkaaaa napisał:
Ostatnio za namowa reklam i dlatego tez ze mi sie skonczyl moj poprzedni balsam (lekko brazujacy z kolastyny). Kuopilam reklamowany balsam z swietlista opalenizna lekka i ladna Jonson Baby. Problem polega na tym ze wczoraj bylam na solarium i w domu posmarowalam sie tym balsam jak to zawsze robilam tym wczesniejszym.
Dzis na ciele mam dziwne plamy Czy mozliwe zeby ten balsam takie robil? przeciez tam tego opalajacego enzymu powinno byc bardzo malo miala byc stopniowa lekka opalenizna a tutaj zolte plamy Czasami np miedzy palcami to mialam wrecz pomaranczowe!
Fajna sprawa używam polecam .
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Kosmetyki i pielęgnacja ciała
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3, 4, 5
Strona 5 z 5