Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pią Cze 08, 2007 1:39 am Temat postu: |
|
|
on chyba na recepte nie jest, tez na bazie silikonu, kosztuje chyba cos ponizej 100zł, ale głowy nie dam _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Cze 08, 2007 9:46 am Temat postu: |
|
|
Emilka a contratubex napewno jest w tej samej cenie co Cepan???
ja jak zobaczyłam jego cene to wyszłam od razu z apteki-->ok60zł...
a Cepan ok 16zł. Smierdzi to fakt ale pomaga,no moze nie kazdemu _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Cze 08, 2007 11:34 am Temat postu: |
|
|
wind, miałam na myśli, że mają podobny skład (oprócz tego wyciągu z cebuli). ceną się faktycznie różnią (dlatego kupiłam cepan ), ale oba są poniżej stówy, więc tak napisałam, że w miare przystępną tą cene mają. jak się w aptece zapytałam o cos innego, to panienka mi sieknęła jakieś mazidło za 160.. może na mnie nie zadziałało, bo ja stosowałam na blizny niecięte, wiec troche innego typu. wydaje mi się, że można spróbować, bo cena nie jest zatrważająca
ps. jeszcze jest coś takiego jak no-scar. zawiera masę perłową czy cos w tym stylu. podobno też całkiem całkiem. cenowo to chyba pomiędzy cepanem a contratubexem (ale nie sprawdzałam, wiec nie jestem 100% pewna) _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
john
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Cze 09, 2007 5:11 pm Temat postu: |
|
|
Mam jeszcze jedno pytanie mianowicie po jakim czasie stosowania masci widac jakies efekty? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Cze 09, 2007 5:27 pm Temat postu: |
|
|
Hmm, po Cepanie? To zależy jak głęboka jest rana.
No trudno tu okreslić głębokość rany, bo nawet nie wiem jakim schematem "głebokości ran" się posłużyć. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Cze 09, 2007 5:49 pm Temat postu: |
|
|
john napisał: | Mam jeszcze jedno pytanie mianowicie po jakim czasie stosowania masci widac jakies efekty? |
na pewno nie wczesniej niż po dwóch miesiącach. ale różnie to bywa. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
alliness
|
Wysłany: Pon Lip 02, 2007 8:00 pm Temat postu: |
|
|
)tez mam ten problem
mam blizny na policzkach tyle, ze nie po ospie (jest tylko jedna na czole) ale głównie po trądziku..
jakie małe takie wredne :/ ( ) nie mogę się ich pozbyć
byłam na mikroderbabrazji, neodermie..ale niestety zabiegi drogie (1 zabieg neodermy 210 zł
obecnie dorwałam preparat z kwasami owocowymi którego używaja kosmetyczki
pytałam ostatnio mojego dermatologa; co chwila gada co innego
uwazaj jak bedziesz wybierać rodzaj zabiegów, mój dermatolog poleca mi tylko swoje znajome :/ a ja nie mam zamiaru wydac na zabiegi laserem kilka tys.zł
popytaj róznych specjalistów, poczytaj w necie, najlepiej na forach komu co pomogło.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agucha-93
|
Wysłany: Pon Lis 05, 2007 10:34 pm Temat postu: |
|
|
Mam pytanie.Czy te maści które wypisaliście poniżej działaja na blizny, które mają np 5latek?? albo i więcej, bo jak byłam mała to nadziałam się na deskę i nie pojechałam na szycie, teraz mam spora blizne na kolanie.Czy te maści działają na tego rodzaju urazy?? Prosze o pilna odpowiedź agucha-93@o2.pl lub na forum |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malwinka88
|
Wysłany: Wto Lis 27, 2007 8:54 pm Temat postu: |
|
|
Mam 19 lat i od zawsze żyłam z bliznami pooperacyjnymi na udach. Po urodzeniu stwierdzono u mnie zwichnięcie stawów biodrowych, więc konieczna była operacja. Jestem oczywiście zdrowiutka, ale duże blizny zostały i wiecie co? W ogóle się tym nie przejmuję...bez obaw rozbieram sie na plaży, u lekarza itd. Mam świadomośc tego, że moje blizny znikna tylko po operacji plastycznej, ale w ogóle mi to nie przeszkadza. Moja mama miała taka samą operację, a mimo tego znalazła dla mnie tatusia, więc nie sądzę, żeby akurat to miało jakies znaczenie dla normalnie myślącego faceta ja z moim Misiem też jestem szczęśliwa i nie mam najmniejszych oporów co do pokazywania mu tych części ciała. I wiem, że jemu to w najmniejszym stopniu nie przeszkadza...
pozdrawiam wszystkie zasmucone swoim problemem głowa do góry |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anetka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Czw Lis 29, 2007 1:29 pm Temat postu: |
|
|
Malwinka ma rację, trzeba zaakceptowac to co daje nam los. Ja też się wstydzilam swojej blizny i jak poznałam mojego chlopaka to na poczatku nosiłam bluzki zakrywające dekolt, ale teraz... mojemu chlopakowi nie przeszkadza moja blizna( bo dlaczego by miała) i juz chetnie odsłaniam co nieco:P _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|