Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Sie 25, 2010 10:20 pm Temat postu: |
|
|
zgadzam sie z Plus-em
nie ma co sie sugerowac piśmidłami. kazda kobieta ma inny rodzaj budowy ciała. u jednej jest 10cm a u innej 2 fakt faktem ze stracic dziewictwo przez palec to najgorsze co moze byc przynajmniej dla mnie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Czw Sie 26, 2010 11:09 am Temat postu: |
|
|
wind_of_hope - zgadzam się, to chyba najgorsza rzecz własnie w taki sposób je stracic yy .. takie dziwne uczucie _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gnussmass
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Sie 27, 2010 8:59 am Temat postu: |
|
|
wiem dlatego nie chcemy zeby bylo to palcem a czy wchodzac tylko zeby pobudzic punkt g dotykajac go tez jest szansa ja uszkodzic lub przerwac? czytalem ze wchodzac jednym palcem nic sie nie powinno stac bo ona sie naciagnie.prawda to jest? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Pią Sie 27, 2010 10:39 am Temat postu: |
|
|
zależy czy jest elastyczna czy cienka... i czy w ogóle jest... posłuchaj kobieta to nie reguła, nie każda ma tak samo... nie da się odpowiedziec na to pytanie dokładnie... jak już się zdecydujecie to wtedy może poczujesz kiedy pęknie itp powodzenia _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pią Sie 27, 2010 10:46 pm Temat postu: |
|
|
chyba do kolegi nie dociera. to ze gdzies czytałes to nie znaczy ze tak musi byc w Waszym wypadku.akurat u Was moze byc na odwrot i szukajac punktu G przebijesz błone.. rzeczywiscie super!. a nie lepiej poczekac z tymi poszukiwaniami? nie tak łatwo znalezc ten punkt. a jeszcze trudniej go stymulowac zeby partnerka mogła osiagnac orgazm.to wszystko przyjdzie z czasem. narazie sie zabezpieczcie przed 1 razem _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Pon Sie 30, 2010 4:06 pm Temat postu: |
|
|
wind ma rację, jeśli nie chcesz przebic błony dziewiczej to może lepiej poczekajcie na ten 1 raz .. ale jeżeli już tak was korci "zabawianie" się to akurat nie musisz wprowadzac palca do pochwy, możesz po prostu delikatnie ją "masowac"
ale to co już zrobisz to Twoja sprawa _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
metaarteriola
|
Wysłany: Pon Wrz 20, 2010 10:08 pm Temat postu: Potrzebuję pomocy. |
|
|
Bardzo proszę o pomoc... Mam pytanie czy ginekolog jest w stanie stwierdzić, że błona dziewicza została przerwana miesiąc ,bądź dwa przed badaniem? Bardzo proszę o pomoc...
-------edited by emilka------
Temat zostal przeniesiony |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Wrz 20, 2010 11:19 pm Temat postu: |
|
|
jesli sie wszystko nie zroslo do konca to raczej jest w stanie..ale na samym poczatku Cie zapyta czy jestes dziewica czy nie wiec lepiej nie kłamac? z reszta to nie jego sprawa. mowisz ze odbyłas stosunek i wtedy bada Cie dopochwowo. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
metaarteriola
|
Wysłany: Pon Wrz 20, 2010 11:26 pm Temat postu: |
|
|
Chodzi mi o to, że dajmy na to współżyje dopiero od miesiąca --> czyli miesiąc temu moja błona uległa rozerwaniu to czy lekarza odróżni to od błony, która została rozerwana np dwa lata wcześniej? Może mówię trochę niejasno... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Wrz 21, 2010 12:36 pm Temat postu: |
|
|
chodzi Ci o to czy jest w stanie odroznic rozerwanie błony sprzed 2ch lat i sprzed miesiaca?
ale do czego mu to potrzebne jest? jego nie interesuje czy stracilas dziewictwa 2 lata temu czy m-c. powiesz ze nie jestes dziewica i tyle.
nie za bardzo rozumiem po co te pytania.. szykujesz sie na 1 wizyte ? czy jak. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|