Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
oleska24
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lip 10, 2006 4:39 pm Temat postu: bolący brzuch |
|
|
witam wszyskich i prosze o informacje. 4 dni temu powinnam dostac okres - niedostalam zrobilam test ciazowy i wyszlo ze jestem w ciazy ale mam pewne obawy od 4 dni boli mnie dziwnie brzuch nie non stop ale co jakis czas. czy to normalne czy moze cos jest nie tak z moim malenstwem ? pomozcie. lekarza mam dopiero 24 lipca. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Netka
|
Wysłany: Pon Lip 10, 2006 7:08 pm Temat postu: |
|
|
Cześć.Jedyne co mogę Ci poradzić,to oszczędzaj się Nie dźwigaj,nie stresuj się,a bóle brzucha w ciąży,to podobno normalna rzecz,ponieważ macica się powiększa Myślę,że nie powinnaś się obawiać i przede wszystkim gratuluje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
oleska24
|
Wysłany: Pon Lip 10, 2006 7:53 pm Temat postu: |
|
|
dziekuje bardzo za pocieszenie. mam cicha nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. ze to tylko moj maluszek szykuje sie do zagniezdzenia na dluzej jeszcze raz dziekuje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agnieszkaj
|
Wysłany: Pią Gru 08, 2006 1:03 pm Temat postu: Bole brzucha podczas pierwszych tygodni ciazy |
|
|
Jestem w 6-tygodniu ciazy i mam pobolewania podbrzusza - jak by skurcze raz w prawy jajniku raz w lewym i jak napinam brzuch np.podczas siusiania (miesnie) to czuje lekkie klocia w okolicy jajanikow - czasami sa to bole jak na okres.Jak dotykam prawej strony brzucha tzn.jajnika to mnie boli boje sie bo nie wiem co to jest czy to moj organizm tak przygotowuje sie do ciazy czy moze cos nie tak-slyszalam ze czasami sa pobolewania.
Prosze o pomoc! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Gru 08, 2006 1:23 pm Temat postu: |
|
|
mozliwe ze jest to reakcja organizmu na zachodzące zmiany - powiększanie sie macicy itp |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agnieszkaj
|
Wysłany: Pią Gru 08, 2006 1:24 pm Temat postu: |
|
|
to znow ja zapomnialm dodac ze to sa rowniez klocia a towarzyszy mi to od poczatku ciazy, nie ma plamien ani nic takiego tylko ten bol. zastanawiam sie czy to przypadkiem nie od wspolzycia (intensywnego tzn. dosc mocnego jak jeszce nie wiedzialam na 100% o ciazy)
dziekuje za odpowiedz prawdopodobnie niedlugo pojade do polski zobaczyc mojego lekarza bo tu mam rowniez ale w polsce sa lepsi specjalisci(jestem w anglii)
---edit by Wind_of_hope---
Staraj się nie pisać kilku tematów pod rząd. Jeżeli chcesz coś dodać, użyj opcji "zmień" jest w prawym górnym rogu każdego twojego posta |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga xs Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Gru 08, 2006 4:05 pm Temat postu: |
|
|
Czasem zdarza sie ze takie pobolewania w ciazy wystepuja,jednak konsultowalabym to z lekarzem,ja rowniez mialam na poczatku ciazy takie bole/skurcze/ i okazalo sie,ze mam ciaze zagrozona,tylko,ze do tego jeszcze plamilam.Jednak uwazam,ze kazdy niepokojacy objaw podczas ciazy powinien byc skonsultowany z lekarzem. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agnieszkaj
|
Wysłany: Pią Gru 08, 2006 4:50 pm Temat postu: |
|
|
dzieki za odpowiedz do lekarza wybieram sie juz w poniedzialek bo w niedziele lece do polski wiec zobaczymy co to mam nadzieje i jestem dobrej mysli ze to nic powaznego! pa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga xs Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Gru 08, 2006 4:56 pm Temat postu: |
|
|
Bedzie dobrze,napewno.Daj znac jak wrocisz od lekarza.Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agnieszkaj
|
Wysłany: Pią Gru 08, 2006 6:17 pm Temat postu: |
|
|
dziekuje za otuche! napewno sie odezwe po powrocie! pa buziaczki
witajcie juz wrocilam z polski bylam u lekarza okazuje sie ze moje bole sa powodem zmian w organizmie przystosowaniem sie do nawego stanu w jakim jest! ciesze sie bardzo wszystko jest dobrze i nie moge sie doczekac na dzidzi!!! pa
---edit by Wind_of_hope---
Staraj się nie pisać kilku tematów pod rząd. Jeżeli chcesz coś dodać, użyj opcji "zmień" jest w prawym górnym rogu każdego twojego posta |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|