Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
edita
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Cze 06, 2009 5:21 pm Temat postu: Witam i prosze o pomoc |
|
|
Witam pisze do Was po raz pierwszy i witam serdecznie. Mam pytanie 28.05 miałam dostać okres, kiedy po kilku dniach jego nieobecności zrobiłam sobie test okazało się ze jestem w ciąży, test po 2 dniach powtórzyłam i wyszedł pozytywnie, byłam u lekarza, który stwierdził ze usg może zrobić dopiero po tygodniu. Mnie jednak strasznie boli podbrzusze, kazał brać no-spe. Co prawda mnie nie pocieszył bo stwierdził ze może byc to ciąża pozamaciczna Mam jednak cichą nadzieję ze tak nie będzie czy któraś z Was miała podobny problem, ja czytałam Wasze wypowiedzi i wiele miało taki problem ale i ciąza była ok Bardzo prosze o jakieś odpoiwedzi dziękuje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
asikk
Wysłał podziekowań: 4 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 4:19 pm Temat postu: |
|
|
ja też tak miałam...robili mi usg wewnątrzmaciczne i nic nie wykryli. okazało się że zarodek był za mały zeby go wykryc po jakimś tygodniu już było ok... nie martw się wszystko bedzie dobrze...głowa do góry |
|
Powrót do góry |
|
|
|
edita
|
Wysłany: Wto Cze 09, 2009 7:29 pm Temat postu: |
|
|
Witam dzieki za odpowiedz ja byłam dzis u ginekologa i tez okazało sie ze zarodek jest mały dlatego mam przyjsc za 2 tyg, chociaz lekarz stwierdził ze jest dobrze bo jest wewnątrzmacicy tylko okazało się ze mam 2 torbiele jeden bardzo duży mam nadzieje ze mi się wszysko uda |
|
Powrót do góry |
|
|
|
asikk
|
Wysłany: Wto Cze 09, 2009 8:51 pm Temat postu: |
|
|
napewno będzie wszystko ok ....strasznie ci zazdroszczę u mnie niestety po jakiś 5 tygodniach stwierrdzili że ciąża się nie rozwija i jest obumarłą...od tamtego czasu już 4 miesiące staramy się i nic....ale próbujemy dalej...teraz czekam na okres..z nadzieją że nie przyjdzie...ale musze byc dobrej myśli |
|
Powrót do góry |
|
|
|
edita
|
Wysłany: Wto Cze 09, 2009 9:56 pm Temat postu: |
|
|
Witam mam nadzieje że Wam się uda, my staraliśmy się ponad rok, 3 m-ce temu zaczęłam kuracje tabletkową, i w tym miesiącu okres nie przyszedł, chciałabym bardzo żeby się udało zresztą to marzenie każdej kobiety, musimy być dobrej myśli to podobno bardzo pomaga pozdrawiam i trzymam kciuki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
asikk
|
Wysłany: Sro Cze 10, 2009 1:56 pm Temat postu: |
|
|
dzięki ja też trzymam kciuki za ciebie i maleństwo... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
madzik84
|
Wysłany: Sro Lip 29, 2009 4:56 pm Temat postu: Brak zarodka |
|
|
Witam serdecznie!
Pisze na tym forum poniewaz martwi mnie jedna zasadnicza sprawa. Ostatnia miesiaczke mialam 18 czerwca 2009. cykle mam dosc regularne, wahaja sie czasem +/- 3 dni. z mezem o dziecko staralismy sie 1 lipca tzn mniej wiecej w okolicy dni plodnych nastepnie do zblizen juz nie doszlo. Wczoraj bylam u lekarza i potwierdzil 6 tyg ciaze jednak martwi mnie fakt ze nie bylo jeszcze zarodka tylko sam pecherzyk. co to moze znaczyc. prosze o odpowiedz zamartwiam sie strasznie
Dodano po 7 godzinach 46 minutach:
dlaczego nikt nie stara odpowiedziec na moje pytanie????;(((((((( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zanahoria10
|
Wysłany: Sro Sie 12, 2009 6:31 am Temat postu: |
|
|
Madzik, to juz kilka tygodni po tym jak wkleilas post, wiec pewnie uzyskalas juz odpowiedz na pytanie.
Ja teraz jestem w 6 tc i na badaniu USG nie bylo widac maluszka. Moja siostra zobaczyla maluszka dopiero w 8 tc, w 7 tc widoczny byl tylko pecherzyk.
Glowa do gory, nie ma sie czym zamartwiac |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anulka12321
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sie 13, 2009 2:53 pm Temat postu: |
|
|
hej ja jestem w 7tyd i u mnie także jest tylko sam pecherzyk pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
edita
|
Wysłany: Sob Sie 29, 2009 6:03 pm Temat postu: |
|
|
Witam mam pytanie jestem w 16 tygodniu ciąży od czwartku odczuwam lekkie bóle podbrzusza i lewego jajnika oraz częściej chodzę do toalety dzwoniłam do swojego lekarza kazal mi zrobić w poniedziałek badanie moczu i dopiero w we wtorek się pokazać mówił ze w najgorszym wypadku może dojść do okurczania się macicy Czy któraś z was to miała jeśli tak to prosze o odpowiedz troszku zaczełam się denerwować a do wtorku jeszcze 3 dni pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|